hookers
20 Mart 2006 tarihinde eklendi
1930 ların ünlü gangster atmosferinde geçen iyi bir film. Yer yer sıkılabileceğiniz birçok sahne mevcut ama filmi sabredip de izlerseniz güzel şeyler sizi bekliyor. Özellikle trende geçen sahnelerine bayıldım. Zamanında tam 7 oscar alarak sinema tarihine geçmeyi başarmış başarılı bir dolandırıcı filmi. ?organize dolandırıcılık işleri? hakkında film çekmeye çalışanların dikkatine...
Çekildiği döneme bakılırsa kurgu açısından farklılık arzeden bir yapım oldugu cok açık görünüyor.muhteşem ikili de tabi karşılıklı döktürüyor bundan önce yine beraber oynadıkları westernde oldugu gibi.en iyi film ödülü de almış bu film aldığı 7 ödül arasında.eğlenceli olması ve zekice senaryosu ile beraber dev oyuncularıyla da dikkat çeken önemli bir yapım.
Sinema tarihinin en uyumlu ikilisi karşınızda. butch cassidy and the sundance kidden sonra aynı yönetmenden ve aynı ikiliden bir sinema klasiği daha.sinemada izleyiciyi şaşırtma teoremini ilk hayata geçiren film belki de. Şiddetle tavsiye edilir.Paul Newman ve Robert Redford Cehennem Silahındaki melgibson- Danny Gloverdan sonra sinem tarihinin en iyi kimyası tutan erkek ikilisi seçilmişlerdi bir ankette.Bu arada filmin aynısının bir de Türk Versiyonu vardır Cüneyt Arkın ın oynadığı o da çok başarılıdır.