Kazara Zengin
3,8

animeberker
animeberker

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
kötü yorumları anlayamadım ama bence çok güzel bir filmdi adam sandler ın oynadığı bütün filmler güzel oluyor.
Ertan Can
Ertan Can

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bu filme kötü demek büyük hata olur. Adam yine bir numara. :) Hoş vakit geçirmek için izleyin..
buycualpp
buycualpp

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Adam Sandlerın filmlerine hastayım yaa.. Daha nasıl anlatabilirim. Bence Adam Sandler böle tam aile filmleri adamı yani mesela ben şahsen zohanı pek sevmedim.Yani sanki Adama uymamış onda o karakter o saç sırıtmış olmamış gibi geldi. Neyse bu filmde Adam yine iyi biri ve aşka inanan falan filan gibi. Çok severek izledim filmi Adam sandleri hep sevicem...
trkrts
trkrts

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Konu olarak pek bi orjinalliği olmasada çok hoş sahneleri var...
Huseyin A.
Huseyin A.

1 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Salak, saçma. Gerizeka ürunü bir film . Bu adamı. Filmleri genelde bu şekilde. Aptal,angut, klasikvamerikan komedisi
nesrin-dab
nesrin-dab

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
adam sandler ın filmleri komik eğlenceli olur, ama bu film için aynı şeyi söyleyemeyecği, film beklentinin çok çok altında
allenezailiverson
allenezailiverson

18 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
film kemal sunalın çarıklı milyonerine ne kadar da benziyor değil mi ? :)
Osman erzurumluoğlu
Osman erzurumluoğlu

24 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Absürt bir komedinin kendini, para ve güç ile desteklemesini ele alıyor. Sürprizler ve olayların tadını çıkartacağınız bir film.