Kazara Zengin
3,8

theyurdal
theyurdal

9 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Adam Sandler gerçekten çok iyi bir oyuncu ve gene güzel ve eğlendiceli bir film.
tarhansimsek
tarhansimsek

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
Eğlenceli bir film. İzlemekte gece demi için fayda var. Yapılan yorumları okuyunca ne beklersiniz sorusunu sormak isterdim yazan yorumculara. Zaten tamamen kül kedisi-pamuk prenses-sinderlla masalı ile örgülü bir film. İyiler the end ve kötüler cezalandırılır. Velakin son sahnesi (kırmızı arabalar) baya iyiydi.. Helalinden 8
potasyum
potasyum

26 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu film kemal sunal ile necla nazır’ın oynadığı çarıklı milyoner filminin tıpkısının aynısı.ama çok komikti.(yangından kedileri kurtarırken)
Sdk-JK
Sdk-JK

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Yapılan olumsuz yorumlar nedeniyle filmi izlemek istememiştim ama izledikten sonra filme büyük haksızlık yapıldığını gördüm..Bence çok başarılı bir filmdi.Adam Sandler yine harikaydı.Espriler,sakarlıklar yerli yerinde güldürmeyi başarıyordu.Finali de klasik ama güzeldi..9/10
jordan85
jordan85

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Klasik bir Adam Sandler filmi.Genel olarak filmi iyi buldum.Güldürmeyi başarıyor...
kruvasan
kruvasan

25 Kasım 2002 tarihinde eklendi
Mr Deeds goes to WashingtonMr Deeds Filminin uyarlandığı eski Capra filminin adı buydu. Capra filmlerinde insanların beğenisini kazanacak belli başlı imgelerle dolu bir dünya bulmanız olasıdır. Film her ne kadar son dönemlerde yapılan Capra'sız filmlerden olsa da eski filmin havasında geçebilmeyi biraz olsun başarabiliyor.Adam Sandler filmde saf ve delikanlı bir ?county? çocuğunu başarıyla canlandırıyor. Şehre yeni gelmiş olmanın ve şehirdeki hayata uzak bir hayata alışmış olan biri için uyum sağlayabilme açısından ne kadar zor olduğu üzerinde fazla durulmasa da sosyolojinin temel konularından olan ?biz ve onlar? ve ?yabancılar? kavramlarını yeterince ve iyi işlediğini düşünüyorum.Genel olarak bakıldığında basit ve hiç kafa yorulmamış masum bir komedi olarak duruyorsa da filmi izlerken çok gülebileceğinizi de sanmayın. Sadece ikinci sınıf bir macera filmi olarak baksak kanımca yeter. Filmde Sandler dışında göze çarpan Winona Ryder'ın sönük oyunculuğu ve Steve Busceminin o küçücük rolüne rağmen gösterdiği başarılı performans diyebilirimSenaryoyla,karmaşık görüntülerle, ve film içi bulmacalarla uğraşmayıp. Kafa dinlemek için izlenecek filmlerden biri Bol sinemalı günleeeer
enesnail
enesnail

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
Adam Sandler ın oyunculuğu dışında pek de orjinalliği olmayan bir film. vaktiniz varsa izleyin hoşça vakit geçireceksiniz. uşak karekteri çok hoşuma gitti filmde. birde Adam Sandler ın yaşadığı kasabadaki masumiyet.
alba42
alba42

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Hoş eğlenceli bir film.Zaman zaman sıksada Adam Sandler için izlenmeye değer.
granma-ugur
granma-ugur

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bayaaa bi oluo bu filmi izleyeli ama bu gece bi daha izledim güzel hoş eğlenceli sıkılmadan izlenecek bi film
alperunsalgundogdu
alperunsalgundogdu

6 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
Big Daddy'i izlemiştim ve çok hoşuma gitmişti..İyi rol yapıyor..
ayhanpala
ayhanpala

14 Kasım 2002 tarihinde eklendi
filmi gidip izledim.Aslında hoş bir komedi filmi yani sadece eğlenmek isteyenler için ideal bir film diyebilirim.Gidenlerin pişman olacağını sanmıyorum ayrıca winona ryder gerçek bir güzel ve onun hapiste olması bir çok hayranı gibi benide üzüyor.
animeberker
animeberker

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
kötü yorumları anlayamadım ama bence çok güzel bir filmdi adam sandler ın oynadığı bütün filmler güzel oluyor.
Ertan Can
Ertan Can

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bu filme kötü demek büyük hata olur. Adam yine bir numara. :) Hoş vakit geçirmek için izleyin..