bence o yılların görüntü kalitesini çok ii yansıtmışlar sanki o dönemde çekilmiş bi filmi izlemiş gibi hissettim kendimi iki başrol oyuncusuda gayet ii bi performans sergilemişler o yıllardaki oyuncuların havası sinmiş sanki üzerlerine. ama film biraz yavaş ilerlediğinden artık şu sır çözülsün diyorsunuz izlerken fakat sıkıcı bi filmde deil aynı zamanda. kısacası eski dönem filmelri sevenleri beğeneceği bi film ve bence filmin sadece o yılları yansıtışını ve cate blanchett için izlenecek bi film. ...
oldukça iyi bir filmdi, george clooney ve cate blanchett'in oyunculuklarının yanı sıra tobie maguire'in spiderman'den sıyrılıp değişik bir rolle kendisini göstermiş olması gayet güzel bir olay. ayrıca oldukça da başarılı görünüyor.
filmin 1940'lı yıllara ait çekim tekniği, farklı bir şeyler yapmış denemez, zaten yıllar önce yapılan bir şeydi bu. ancak modern teknolojiyle çekilebilecekken böyle çekerek ikinci dünya savaşı dönemini bir belgesel gibi izliyormuş havası veriyor.
Arkadaşlar tamam çok iyi değil belki ma yerden yere de vurmayın.EN azından cate blanchett müthiş oynuyo. ve de film o zamanın alçaklıklarını, çakallıkları iyi anlatıyo. bence izlenebilir bir film
Filmin siyah beyaz oluşu özellikle hoşuma gitti.Filmde hoşuma gitmeyen clooney gibi karizmatik bir adamın süreki dayak yemesi =) Mükemmel bir film olmasada kötü bir filmde değildi.Şahsen ben izlerken sıkılmadım. 10 üzerinden 7 yeter.