Hayatın Benim
3,9

ozge-tun777
ozge-tun777

5 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Arkadaslar bence film oldukça iyiydi.Angelina Jolie we Ethan Hawke nin performansı süperdi.Kurgusu we sonu da harikaydı.Özellikle bazı sahneler hakikaten iyiydi.Mutlaka izleyin.Şu yaz günlerinde izlenebilecek en güzel filmlerden biri.
hashbehkar
hashbehkar

2 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Ethan Hawke Gattaca'da da "kimlik değiştiren" bir rol oynuyordu. Bir oyuncu hep aynı rolü mü oynamak zorunda !? Yinede film çok keyifli bir seyirlik, herkese tavsiye ederim.
murti85
murti85

30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
film güzeldi izleyen pişman olmaz 8/10
Ertan Can
Ertan Can

4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bilinen senaryo. Daha malum kişi filme girdiği anda film bana göre bitmişti. İnsanların gözüne baka baka ters köşeye yatırılmak isteniyor. :)Angelina ablamız için izlenir. 10/6
brd-brli
brd-brli

24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Sıkıcı ve birazda saçma. Bence Angelina Julie bu filmle kariyerinde bir dip noktaya doğru yol almaya başladı.
erjohn-3210
erjohn-3210

23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
muhteşem gerçekten hele sonu inanılmaz.angelina jolie'yi zaten brad pitt'ten çok sewerim..bu filmde de inanılmaz etkilendim...film olarak gerçekten insanı geren şaşırtan sürükleyici bir akışı war ve konu çok sıradışı ve yaratıcı.bence örnek gerilim/polisiye filmlerinden biri
nagihan945
nagihan945

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
çok süper çok süper çok süper daha ne diyebilirim kii
Mert
Mert

1 Mart 2021 tarihinde eklendi
Filmi izlicek arkadaşlar senaryo biraz daha güzel işlenebilirdi genel ana fikir güzel ama konuyu tam ele alamamışlar gibi genel anlamıyla izlenmesi gereken filmlerden biri bu arada angelina jolieyi elestiren arkadaşlar iyi misiniz bu filmde onun yerinde herhangi baska bir kadın oyuncu olamazdı filmi izleme sebeplerimden biri yine oyunclugunu göstermiş film icin düsüncelerim bunlar boş eleştiri yapanlara bakmayın izleyin derim
Novacy
Novacy

7 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Eh vasat der geçerim.Zaten bu filmi izleyenlerde Angelina Jolie var diye izledi.Açıkcası Angelina nın olduğu bir filmin daha üst seviye bir şey olmasını beklerdim.
pint-2
pint-2

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
illeana' gerçekten inanılmaz bi kadın.Angelina nasl oynamış demiş ve merak etmiştim v tabi birazda burdaki yorumlardan etkilenerek izledim filmi.Hakikaten şok son ve sonu şok yapan enfes mizansenler.angelina ve ethan hawke'un oyunculugu da beklenilenden iyi bana göre.kesinlikle izleyin
seda9478
seda9478

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film herkese tavsiye edebilirim bazılarıda kusur bulmasın filmde kendi oynasaydı daha da berbat olurdu herhalde
Abdullah Buyukkaya
Abdullah Buyukkaya

28 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Mükemmel bir Angelina Jolie oyunculuğu ama vasatı çok aşamayan bir senaryo benzer filmler benzer senaryolar kapak ismi çok güzel ama sadece kapak ismi olarak kalmış altı boş.
last-okey
last-okey

23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu film angelina nın guzel bır fılm ı degıl bence. daha guzel bır beklıyordum bunu izlerken. izledıkten sonra fıkrım degıstı