Ahmet Büke
10 Şubat 2022 tarihinde eklendi
tamam film mantıksız ve fantastik onu anladık.. Ama film akışında da kurgudada bu kadar saçmalamak olmamış ya.. İnsan biraz akişta mantıklı bir yol izler… çok kötü bir çalışma olmuş.. Genede sonuna kadar seyrettim.. 10 12 yaş aralığı belki beğenir onu bilemem.. klasik kedi olan kadının macereları
Son derece başarısız bir uyarlama. Ne çizgiromandaki şehir var olayın içinde ne çizgiromandaki kedikadın. Halle Berry'nin yanlış film tercihlerinden bir diğeri.. Çok kötü..(2/10)
Halle Berry ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. Önüne gelen her senaryoyu kabul ediyo heralde. Bu filmde oyunculuk adına hiç bir şey göremedim. Vasat!
gerçektende artık bu tarz filmlerin suyunun çıktığı fikrine katılmak lazım...bunun dışında bana kalırsa filmin artısı yok...sadece vede sadece başrollerde daha önce seksapelitesi kanıtlanmış olan bayanlar var...bunun yanı sıra filmde bilgisayar desteği ile çekilen sahnelerdeki bilgisayar hileleri çok aşikar....ayrıca nasıl edipte halle beryi kdikadın yapalım dememişler senaryonun hiç bir artısı yok çok sıradan...başrol oyunucularını artı olarak göstermemizin yanı sıra bi kaç aksiyon sahnesini artı olarak gösterebiliriz...5/10
bence bu film çooooooooooooook güzeldi.ilk defa bi süper kahraman kendi yararına sawaşıyor amacı başkalarına yardm deil filmi 2 defa izledm we hiç sıkılmadm ilk izlediimde heycanla ne olacağını bekliodm hele halle berrynin performansına hayran kaldm o kadın çok güzel kedi taklidi yapabiliyor yetenek war ama çok şeker olmuş umarım 2.si çekilir:)