Filmin gidişatı insanı büyülüyor ve merak sizi filme bağlıyor. Ama sonunda elinizdee kocaman bir soru işareti kalıyor. Yani bu kadar merakımı karşılayamayacak bir film görmedim. Bilim kurgu filmlerine bayılırım ama bunun genel gidişatı iyi de sonu olmamış. Son anda kötü bir izlenim yarattı bende.
insanların bu filme niye bu kadar kafa yorduğunu ve yücelttiğini anlayamıyorum. kader denilen olgunun insanın yaptığı seçimlere göre şekillenebileceği herkesçe bilinen bir kavram ve film bunu oldukça sıradan,hatta sıkıcı bir şekilde ele alıyor.filmdeki zamanda yolculuk olayıda oldukça havada bırakılıyor. filmdeki tek ilgi çekici konu kendimce tapılacak kadar saygı gösterilen, düşünce ve hareketlerin sadece fear-love çerçevesinde değerlendirilebileceğini -ki oldukça saçma-savunan kişinin çocuk pornosuna merak salmış olmasıdır. son olarak insanların filmin eşsiz müzikleri sayesinde bu filmi meğendikleri sonucuna vardım.baştaki "killing the moon"a ve sondaki "mad world"e özellikle dikkat... ( (mutlaka filmin ödüllü sitesine bir göz attın)
bu filme film(!)demek biraz zor gibi.filmden çok bir beyin egzersizi,2 saat kafa yorma çalışmasına benziyor.düşünmeye sevkediyor ama bu bir film mi...işin içinden çıkamadım zaten,izlediğim en garip filmlerden biri.puan bile veremicem