En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
teenyoung
Takipçi
186 değerlendirmeler
Takip Et!
0,5
2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Böyle Bir Saçma Film Daha piyasada Yok Vacancy'e Kötü Diyenler Bu Filmi Adam Yerine Koymamaması Gerekir Ben Hayatımda Bu Kadar Saçma Bir Film Görmedim Ve Zamanımı Boşa Harcadı Anladımkı Yorumlara Bakarak Bir Filmi İzlemeyeceksin...
kelebek etkisi nere..bu film nere..arada dağlar var bence..çok derin felsefi anlamlar yüklemeyede gerek yok..son üç dakika için 1.5 saatlik bir sıkıntı..ayrıca yorum yapan arkadaşların kaç yaşında olduklarına dair bir bilgide bulunsada ona göre kimleri ciddiye alarak yorumlarını dikkate alacağımızı bilebilsek..
Tür : Bilim Kurgu / Dram / Fantastik Valla bana gerilim olduğu söylendiği için izledim ancak hiç gerilmedim. Film Fantastik hiç değildi bence, Bilim Kurgu fln da yoktu ortada. Dram varsa o da böyle yüksek sinepuanlı bir filmi büyük heyecanla izlemeye başlayan benim dramımdır. eğer böyle saçma sapan bi film böyle puan alıyosa ben puan vermicem bundan sonra.
bu filme film(!)demek biraz zor gibi.filmden çok bir beyin egzersizi,2 saat kafa yorma çalışmasına benziyor.düşünmeye sevkediyor ama bu bir film mi...işin içinden çıkamadım zaten,izlediğim en garip filmlerden biri.puan veremiyorum
Bir film bu kadar mı sıkıcı olur film bir an evvel bitsin diye dua ettim.Beyler bu filmi nasıl tekrar tekrar izliyorsunuz anlayamdım yani işkence gibi:) Bir kere filmde anlatılan zaman yolculuğu ile ilgili kafa yorulucak bişey yok hep bildiğimiz bilgiler.Berbat ötesi çekimler ve çin işkencesi diyaloglar.Fimlin tek ama tek artısı müzikleri.Gerçekten çok güzeller.
okuduğum yorumlardan anladığım bir şey var : donnie darko adında 2 film var birisi çok çok iyi diğeri ise berbat. ben sanırım 'berbat' olan donnie darkoyu izledim. filmin neresinden tutsam elimde kalır. belki biraz jack gyllenhalın oyunculuğunu ayrı tutabilirim ama o bile filmi zaman kaybı hatta kötü film olmaktan kurtaramıyor! zaten filmi beğenen arkadaşların çoğunluğu filmi 2-3 kez izledikten sonra anladığını filmin bir kaç izlemeden sonra anlaşılabileceğini söyleyip bu filmin 'mükemmel' olduğunu iddia edenler! el-insaf! bir kaç izlenip anlaşılacak bir filmin neresine iyi diyebilirsiniz? senaryodaki boşlukları izleyiciye doldurtma evet bir tekniktir ama filmin her köşesinde doldurulmak üzere UçUruM var! e bizde harfiyatçı olmadığımıza göre film bomboş sıkıcı hiç birşey anlatmayan 2 saatten başka hiç bir anlam ifade etmiyor!eğer geçirecek çok boş zamanınız ve sağlam bir sinir sisteminiz varsa filmi bir kaç kez izleyin ve bakın bi bakalım filmi beğenen arkadaşların penceresine yanaşabiliyor musunuz?ha bir de filmin web sitesi mükemmel hadisesi var o da ayrı bir geyik konusu. film bu kadar 'TırT'ken banane internet sitesinden!
hayatımdan çaldığın 2 saat haram zehir zıkım olsun tmm mı? bu filmi yapan ne bokumu düşünerek te yazmış acaba yazan nın elerinden opim ama yine de haram olsun izlemeyin beyniniz erör verir!!!!!çok boktan bi film adam karnından bok çıkıyolan bune
Bence bu filmi izleyip hiç bişey anlamayanlar, sırf farklı bi tür ve konuya sahip oldugu için verdikleri puanlarla bu filmi şişirmişler.Bizde modadır zaten bu tip şeyler. İnsanlar farklı şeyleri beyendiklerini söyleyip kendilerinin farklı oldugunu kanıtlamaya çalışırlar. Bu filmden çok etkilenen arkadaşlar hayatınızda izlediğiniz ilk film bu muydu ya Allah aşkına. Tamam izlenmicek kadar kötü diil fakat bu puani alacak kadarda iyi olmadigi kesin.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.