Karanlık Yolculuk

bu filmi beğenenler var demek hee : )) vay bee
1983gs
1983gs

2 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
film biraz agır ilerlesede karışık bi konusu olsada ben filmi begendim özellikle sonunun iyi bittiğini düşünüyorum bunun yanı sıra filmde ara ara çalan müzikler filmden kopmamasını sağlıyor diye düşünüyorum izleyicinin iyi düşünülmüş başarılı bir film tavsiye ederim...
mamoru
mamoru

29 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Doğruyu söyleyim, ben konuyu bir türlü anlayamadım filmi 3 defa izlememe rağmen ^^ O yüzden puanda vermedim :(
re-bos
re-bos

22 Ocak 2010 tarihinde eklendi
pıh...bu filmi anlamanın tam olarak neresi zor.bu filmi eleştirmem zeki olmadığım anlamına mı geliyor.kesinlikle sıkıcı.ve sıkıcı filmlerde olması gereken "neyse ya sonu güzelmiş" sonu da yok.bu filmi ilk kez film izleyen biri beğenebilir vay be ne acayip
cherie2389
cherie2389

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ben anlamadm bu filmi. iyi mi..
banadolu
banadolu

5 Şubat 2004 tarihinde eklendi
bu filme film(!)demek biraz zor gibi.filmden çok bir beyin egzersizi,2 saat kafa yorma çalışmasına benziyor.düşünmeye sevkediyor ama bu bir film mi...işin içinden çıkamadım zaten,izlediğim en garip filmlerden biri.puan bile veremicem
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

18 Haziran 2010 tarihinde eklendi
son derece entresan ve guzeL bir fiLm.. basroLdeki Jake Gyllenhaal adLı arkadas roLun hakkını fazLasıyLa wermis bence.. izLerken bazi sahneLer o kadar guzeLdiki geri aLip tekrar izLedim... fiLm bitmesin istedim... superdi...
jeo-ipek
jeo-ipek

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
Filmin gidişatı insanı büyülüyor ve merak sizi filme bağlıyor. Ama sonunda elinizdee kocaman bir soru işareti kalıyor. Yani bu kadar merakımı karşılayamayacak bir film görmedim. Bilim kurgu filmlerine bayılırım ama bunun genel gidişatı iyi de sonu olmamış. Son anda kötü bir izlenim yarattı bende.
keyykeyy
keyykeyy

19 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Ben de filmi çok beğendim. Aşağidaki yorumumu okursanız görürsünüz. Ama Lynch'i karıştırmayın. Kimseye benzemez o, kimse de ona benzeyemez.
gxray194
gxray194

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar kimse kötü yorumları okuyup bu filmi izlememek etmesin.Kült bir film ya çok seviceksin yada hiç beğenmeyeceksin. Ancak her sahnesini düşünerek izleyin bir şeyler aramaya çalışın filmin size bişeylerin açıklamasını hiç bir zaman beklemeyin ayrıca film ne fantastik ne bilim kurgu evet böyle öğeler var ancak hepsi aslında başka bir şeyin tasviri film tamamen psikolojik bir film ve müziklerinede kulak verin bilmiyosanız müziklerin ne söylediğinide öğrenin. %100 de 1 beğenme ihtimaliniz bile olsa sadece o ihtimal için izleyin bence.. buna değer. 10/10
Tamer Taş
Tamer Taş

6 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Sondan en başa..tüm hikayenin asıl amacının anlaşılması için sondan en başa tüm yaşananların sil başa edilmesi gereklidir.hikayede subnimal ve parapsikoloji ögelerin yanı sıra dünya dışı varlıkların da etkili olduğunu görüyorsunuz.Tüm hikaye başında yaşananlar Şizofrenik durumlar gibi yorumlansa da, hikaye sonunda düşünceler değişiyor ve sizin kafanızı bulandıran, anlam veremeyeceğiniz durumlara yönleniyorsunuz. Senaryo oldukça ağır ve anlam veremeyeceğiniz kadar karışık gelebilir.ancak filmdeki tüm oyuncu kadrosu oldukça kuvvetli ve hepimiz aşina gelen güçlü oyunculardan kurulu..Jack Gylenhaal yaşı bu filmde küçük olsa da , oldukça iyi bir oyun sergilemiş.Gerçek ablası ile aynı senaryoyu paylaşmışlar.Film herkese hitap etmeyebilir
pnrpnrpnr
pnrpnrpnr

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
mad word,evet,iyi bir soundtrack.beklentilerimin yüksek olduğu bir filmdi fakat tam bağlanamamış gibi geldi bana.
muratdemrel
muratdemrel

5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bu film yani donnie darko kendi türünde bir kült filmdir.hala sardıra sardıra zevkle izleyebileceğim türden bir yapım.yine ilginç finaliyle kendine has bir film.

devamı niteliğindeki s.Darko filmini seyrettim.yapım aşamasındayken keşke yapılmaydı dediğim filmlerden biri, çünkü ilk filmin güzelliğini devam ettirecek çok az devam filmleri çekiliyor.çoğu devam filmi hüsranla sonuçlanıyor. söz konusu darko filmi içinde geçerli.s.Darko yani donnie darkonun kardeşi samanta nın olayını anlatıyor.Kardeşi öldükden sonra evi terkediyor ve kız arkadaşıyla beraber bir özgür kız edasıyla o yer senin bu yer benim geziyor. Arabalarının bozulduğu bir kasabada olaylar gelişiyor. yapım vasatın altında ve ilk filmin neredeyse sahne sahne kopyası.

beni etkileyen tek şey Daveigh Chase nin güzelliği, yerim ben onu.Ed Westwickin kasıntı hareketleri ve artiz bakışları beni sinir eden olaylardandı.
restkon20
restkon20

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
beyin zorlayan ilginç bir fildi.izlenmesi gerek.
tos-hib
tos-hib

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
şimdi bu filmi beğenince filmden anlamış mı oluyoruz bırakın canım Allahaşkına. 2 saate yakın bir zaman dilimi anlatılan doğru dürüst hiç birşey yok. Filmi beğenmeyenler filmi anlamayanlardır diyenlere de rahatlıkla söyleyebilirim ki filmin anlamadığım bir yeri yok. boş beleş bir film. Başyapıt naraları atmakla filmden anladığını sanan arkadaşlar da kendilerini kandırırlar. Hadi selametle sinir yaptı film...