muro
24 Ocak 2008 tarihinde eklendi
nedense çizgi romandan uyarlama olarak çekilen filmler pekde başarılı olamıyo.x-man hariç.hulk minyonlarca hayranı olan bi karakter ama film berbat.çizgi romanın benzememiş.oyuncular iyi ama senaryo berbat.
olmamış.... yönetmen değişik birşeyler yapayım derken batırmış.. keşke başka bir yönetmen çekseydi... film çok sıkıcı.. bunun en büyük nedenide müzikler...
Bilgisayar efektleri berbattı. Tam manasıyla bir rezalet. Bir sonraki bölümü çekilene kadar teknoloji biraz daha ucuzlar da belki o zaman hulk ikide bir görünüp kaybolan bir don giymek zorunda kalmaz. Bu kadar angutça hatalarla dolu bir film yapılabilirdi yani.
Nasıl bir film bu ki bu içinde hiçbir şey yok ! Aksiyon desen yok, heyecan desen yok, düzgün bir konu var mı desen aaaa ne tesadüf bak o da yok, asla izlemeyin, ha bir şey çıkacak a-ha bir gerilim olacak derken hiç bir şey olmadan film bitti. Bir de öyle saçma bitti ki, hani içinizi rahatlatacak bir son falan yok maalesef. İleri sara sara izledim, hadi bi aksiyon olsun, hadi hulk bi kavga dövüş olsun, yok abi yok, sıradan basit ötesi kalitesiz bir film olmuş
Gecikmeli de olsa izledim. Konusu, efektler verdiği mesaj vs bir tarafa HULK gibi bir gücü içinde barındıran Bruce Banner rolüne daha salak, uyuz ve mıymıntı bir oyuncu bulamazlardı sanırım. Bruce Banner karakteri berbattı, yok ikide bir sinirlenmeler, tripler filan. Yahu ezik, güvensiz ve sürekli gücenik durumdaki bir adam nasıl Hulk olabilir. Adamın tipine gıcık oldum zaten. Anatomisi mi bakışları mı neyse işte. Gerçekten de Bruce karakteri Baba Banner'in de filmin bir yerinde dediği gibi Hulk'u kaplayan zayıf dandik bir "kabuk"tan başka bir şey değil. Sinir bozucu yani. Özetle filmde en iyi oyunculuğu (aslında bir animasyon olan) Hulk'un kendisi göstermiş. Biraz da Sam Elliot işte. Diğerleri sıfır.