Fahri07
21 Eylül 2013 tarihinde eklendi
Zamanına göre gayet başarılı ve etkileyici bir film olmuş.günümüzde bile böyle harika bilimkurgu-uzay filmlerine rastlamak zor.özellikle yeniden çevrilen ve başrolünü Keanu Reeves'in oynadığı 2008 versiyonu, kurgusu zayıf olduğundan dolayı bu filmin yanına bile yaklaşamamış.Bu arada filmin başrol oyuncusu Michael Rennie filmde çok karismatikti filmin siyah beyaz olması ise filme ayrı bi hava katıyor.10/8 izleyin...
Zamanının bir hayli ötesinde bir bilimkurgu başyapıtı.Gezegenler arası ilişkiler hususunda yeni bir dönem ve çıgır açan bir film olması dışında geleceğe yönelik öngörüleri de epey şaşırtıcı.Filmde olanlarla beraber İnsanoğlunun ve ülkelerin tavırlarının ne kadar menfaat bazlı oldugu da anlatılmış.Profesör rolündeki adamın da einstein’a bilinçli olarak benzetildiğini düşünüyorum.