Azınlık Raporu
4,3

zerrinle
zerrinle

4 Mart 2005 tarihinde eklendi
steven spielberg’ten beklenen yaratıcılığı bu filmde yine buluyoruz. film zekice kurgulanmış. görsel teknolojinin kullanılışı süpert!mutlaka görülmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum. izlemeyi unutmayın. iyi sinema günleri...
edenknight
edenknight

11 Şubat 2005 tarihinde eklendi
İlginç konusu ve ahlaki tartışmalara açık olan yapısı filmi,pekçok kez izlenilebilir kılıyor,bunun yanında çok formunda bir Tom Cruise ve Spielberg de filmin dinamoları,teknik açıdan kusursuz ve kimi zaman mükemmeliyetçi bir işçilik taşıyan yapım Colin Farrell`ın da ilk önemli çıkışını yapması yönünden önemli bir yerde duruyor.Kimi zaman çok ince zeka oyunlarıyla seyircinin ilgisini sürekli ayakta tutan yönetmenin işçiliği görülmeye değer,herşeyin yerli yerinde olduğu yapım gereksiz ve gözümüze sokulan sponsor reklamlarıyla eksi puan alsa da adalet kavramını ve bilimin doğruluğunu sorgulaması yönünden önemli.Çok şık bir cyberpunk atmosfer de barındıran yapım,Spielberg`in en iyilerinden.Saygılar.
teomansonmez
teomansonmez

5 Şubat 2005 tarihinde eklendi
ARTIK GÜNÜMÜZDE BİLE İYİCE ARTMIŞ OLAN CİNAYET-GASP-HIRSIZLIK-TECAVÜZ GİBİ İNSANLIK DIŞI OLAYLARIN BU FİLMLE TEKNOLOJİNİN DORUK NOKTASINA VARACAĞI YILLARDA DAHA DA ARTACAĞINI ANLATAN BİR BİLİM-KURGU.ÜNLÜ BİLİM-KURGU ROMANLARIN DAHİ YAZARI PHİLİP K. DİCK'İN PAYCEKC KİTABINDA YER ALAN KISA ÖYKÜSÜNDEN SİNEMAYA UYARLANMIŞ BU FİLMİN KURGUSU VE YAPIMCISI MACHEAL KAHN-SENARYO YAZARLARI İSE SCOTT FRANK VE JOHN COHEN.YÖNETMEN KOLTUĞUNDA OSCARLI İSİM STEVEN SPİELBERG VAR.SAHİP OLDUĞU MÜKEMMEL HİKAYESİ İLE İNSANLIĞI KENDİ İÇERİSİNDE TARTIŞMAYA YÖNELTEN BAZI YALIN GERÇEKLER ÜZERİNE DÜŞÜNDÜREN ŞİDDETİN TOPLUM ÜZERİNDEKİ BAKISINI ANLATAN BU YAPIM BİLİM-KURGUYU MACERAYI VE GERİLİMİ E ÇOKBAŞARILI BİR ŞEKİLDE HARMANLIYOR.USTA YÖNETMEN SPİELBERG'İN HALKULEDE ANLATIMI DİKKAT ÇEKEN EN ÖNEMLİ NOKTALARDAN BİRİ. FİLMİN GÖRÜNTÜ KALİTESİNDE İSE GRİNİN TÜM TONLARINI KULLANILMIŞ OLMASIYLA AZINLIK RAPORU'NUN GÖRÜNTÜ YÖNETMENİNİ DE TEBRİK ETMEK GEREKİYOR.TOM CRUİSE İLE STEVEN'IN İLK BULUŞMASI NİTELİĞİNDEKİ AZINLIK RAPORU KESİNLEKLE OLAĞANÜSTÜ.BEN FİLME *****(ÇOK İYİ)NOTUNU VERİYORUM.
Ahmet G.
Ahmet G.

21 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Film güzel.Sürükleyici.Tom Cruise her zamanki gibi dört dörtlük.İzlenmeli!
bisikletlikyz
bisikletlikyz

17 Ocak 2005 tarihinde eklendi
film kesinlikle harika!Bu filmle tekrar Tom Cruise hayata döndü en azından benim gözümle.Tom Cruise ve Steven Spielberg gerçekten çok güzel bir iş çıkarmış.Arşivlik bir film.Mutlaka seyredin!Özellikle Tom adama silah tuttuğu sahnede çok.......Öhö neyse...İzleyin siz :)
kepce29
kepce29

15 Ocak 2005 tarihinde eklendi
bence guzel bır fılm degıldı
caneri16
caneri16

24 Aralık 2004 tarihinde eklendi
cok ıyı bı bılımkurgu yapmıslar.tom ıyıydı ama bu tur fılmlerde daha fazla gelecegı olmadıgını da gosterdı.
esat-ozcan
esat-ozcan

24 Aralık 2004 tarihinde eklendi
kesinlikle sıkı bir film
mustafaeurfali
mustafaeurfali

1 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Spielberg'in hangi filmi kötü ki!...
sevdenurarpaci
sevdenurarpaci

26 Kasım 2004 tarihinde eklendi
leonardo ya sonuna kadar katılıyorum değişik hoş bir konusu vardı keşke bir kaç gün önce bu yormu yazıyor olsaydım çünkü kanal d de veriyorlardı
ilkerekleme
ilkerekleme

23 Kasım 2004 tarihinde eklendi
bu filmi sinemada izlemek bi başka olurdu...ne zamandır ancak izleyebildim ama iyikide izlemişim...film sanki tom cruise'a bağlıymış gibi gözüksede bana kalırsa konuyu sonuç olarak müdür lamar'a bağlamışlar...filmde gerçektende yaratıcılık hat safhada..belkide çok düzeyli biçimde düşünmediğiniz süreçte bu kadar iyi bir kurgu vede anlatım bulamazsınız...filmde bilgisayar efektleride gerçekten cuk oturmuş...oyunculuklar deseniz zaten..tüm baş rol oyuncuları mükemmel..amma velakin filmin en büyük artısı bana kalırsa stephen spielberg'miş vede bu filmide izlediğinizde büyük bir ustanın elinden çıkmış olduğunu anlıyosunuz...filmde bir iki yerde burası böyle olamaz şişrmişler diyosunuz belkide ama her filmde buda vardır...???kısacassı dikkatli izlenilmesi yada takip edilmesi gereken çok iyi bir film.
progaia
progaia

19 Ekim 2004 tarihinde eklendi
seyrettiğim en iyi bilim kurgu..sinemada izlemeyi çok isterdim
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

21 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Hah şöyle Tom cum yaaa. Bak isteyince ne güzel filmlerde oynuyorsun. hem de hakkını vere vere helal olsun!
piranha-online
piranha-online

26 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Bu film hk.daki görüş olarak athlantys/ arkadaşımıza katılıyorum...
erzincansporlu
erzincansporlu

27 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Filmi anlamayan beğenmez diye bir mantık yok! Ancak Beğenenlerin de hepsinin anladığı söylenemez! Neyse laf kalabalığı yapmayalım beyler! Film kötü değil ama vasatı da aşamıyor!! Spielberge yakışmadı bence.. Neyse 6/10 verdim! Çok bile verdim!! Unutmadan söyleyeyim, bence kanije rumuzlu arkadaş sinemadan anlamıyo!!!