Azınlık Raporu
4,3

caneri16
caneri16

24 Aralık 2004 tarihinde eklendi
cok ıyı bı bılımkurgu yapmıslar.tom ıyıydı ama bu tur fılmlerde daha fazla gelecegı olmadıgını da gosterdı.
esat-ozcan
esat-ozcan

24 Aralık 2004 tarihinde eklendi
kesinlikle sıkı bir film
mustafaeurfali
mustafaeurfali

1 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Spielberg'in hangi filmi kötü ki!...
sevdenurarpaci
sevdenurarpaci

26 Kasım 2004 tarihinde eklendi
leonardo ya sonuna kadar katılıyorum değişik hoş bir konusu vardı keşke bir kaç gün önce bu yormu yazıyor olsaydım çünkü kanal d de veriyorlardı
ilkerekleme
ilkerekleme

23 Kasım 2004 tarihinde eklendi
bu filmi sinemada izlemek bi başka olurdu...ne zamandır ancak izleyebildim ama iyikide izlemişim...film sanki tom cruise'a bağlıymış gibi gözüksede bana kalırsa konuyu sonuç olarak müdür lamar'a bağlamışlar...filmde gerçektende yaratıcılık hat safhada..belkide çok düzeyli biçimde düşünmediğiniz süreçte bu kadar iyi bir kurgu vede anlatım bulamazsınız...filmde bilgisayar efektleride gerçekten cuk oturmuş...oyunculuklar deseniz zaten..tüm baş rol oyuncuları mükemmel..amma velakin filmin en büyük artısı bana kalırsa stephen spielberg'miş vede bu filmide izlediğinizde büyük bir ustanın elinden çıkmış olduğunu anlıyosunuz...filmde bir iki yerde burası böyle olamaz şişrmişler diyosunuz belkide ama her filmde buda vardır...???kısacassı dikkatli izlenilmesi yada takip edilmesi gereken çok iyi bir film.
progaia
progaia

19 Ekim 2004 tarihinde eklendi
seyrettiğim en iyi bilim kurgu..sinemada izlemeyi çok isterdim
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

21 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Hah şöyle Tom cum yaaa. Bak isteyince ne güzel filmlerde oynuyorsun. hem de hakkını vere vere helal olsun!
ozanhamdi
ozanhamdi

13 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi ama Spielberg'in referansları daha iyisini beklememe neden oluyor...
zamazingo44
zamazingo44

18 Mart 2004 tarihinde eklendi
Ben çok beğendim.Konusu değişik ama güzel işlemişler.İzlerken hiç sıkılmadım.Tom Cruise ve Colin Farrell gibi iki iyi oyuncuyu da buluşturmuş film.İyi övgüleri hakediyor.
tuffy34
tuffy34

14 Mart 2004 tarihinde eklendi
Düşünce güzel.. spielberg amcamın son dönem filmlerinden en iyisi..
wildmor
wildmor

13 Mart 2004 tarihinde eklendi
ya zaten tomun oyunculuğuna diyecek yok.hrzaman için güzel film çeviriyor.helal olsun.burda da öyle.aksiyonu bol...yaşa tommmm...
cream-2
cream-2

6 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Bu gece kanald de. İzlemeyenler kaçırmasın. 8/10
MuR@T G.
MuR@T G.

5 Aralık 2003 tarihinde eklendi
Senaryosuyla vede özel efektlerini ABARTMAmamasıyla izlenebilecek türde bir Bilim-Kurgu filmi özellikle örümceklerin olduğu sahne mükemmeldi...
emreavcar
emreavcar

29 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
Sinemada eşine az rastlanır derecede sağlam bir görselliğe sahip 'Azınlık Raporu'... Her yönden 1. sınıf... Spielberg'ün en iyilerinden..
aydogmus
aydogmus

28 Mayıs 2003 tarihinde eklendi
HAARP, maalesef aynı görüntü kalitesizliği sinemada da var. Görüntü yönetmeni Spielberg'ün adamı ama niye böyle yaptılar anlamadım. Yakıştıramadım.