jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
40 yıl düşünseniz sonunu tahmin edemeyeceğiniz bir senaryo ve birbirinden zekice bağlantılar gerçekten Tom Cruise bu rolünde hakkını vererek benden başkası bu rolün üstesinden gelemez dercesine ders veriyor.Süresi uzun olmasına rağmen bir an bile insanı sıkmıyor ve değişik bir haz almanızı sağlıyor.Aslında çok fazla şey söylemeyede gerek yok çünkü bazı filmler için söyleriz ya hani anlatılmaz izlenir ya da yalnızca izle işte gibi şeyler bu filmde onlardan biri.9/10
bana göre steven spielberg in yapay zeka filminden sonra çektiği en iyi bilim kurgu..böyle güzel bir seneryoyu tom cruz un oynaması bu filmin kalitesini 2 ye katlamış
Sadece sen kendi geleceğini biliyorsun ve istersen bunu değiştirebilirsin. sözünü filmle beraber sorgulamaya başladım ...Acaba kendi geleceğimizi değiştirebilir miyiz?Yoksa böyle gelmiş böyle gider diyerek pasif ve kaderci bir anlayışa mı sahip olmalıyız?Kendi geleceğimizi değiştirmek için bir şans verilmeli mi ..?
Yildiz oyuncu Tom Cruise'la Usta yönetmen Steven Spielbergü bir araya getiren dahi yazar Charles Dickensin hikayesinden uyarlanan adalet sistemini ve insan oglunun zaaflarini göz önüne seren heycani hiç düsmeyen dinamik ve aksiyonla örülü mükemmel bir Bilimkurgu basyapiti.
Demin bir daha izleme fırsatım oldu. Tabi her izleyiş aynı zevki veriyorsa bence film budur işte diyorum. Şimdi çok fazla olumlu eleştiri görüyorum ben buna katılmıyorum. İlk izlediğimde de beklentilerimin çok altında buldum.Daha iyi olabilirdi bence.
filmi ilk izlememde pek birşey anlamamıştım.hatta önceki yorumumda filmi beğenmediğimi yazmıştım.ama yanılmışım. şimdi tekrar izleyince çok harika bir bilimkurgu filmi olduğunu söylemeliyim.yönetmenin ve Tom’un performansları mükemmeldi.10/9