Fakülte

boldheart
boldheart

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Filmi ben baya beğenmiştim ama bana göre korku filmi değil ama gerilim ve bazı sahneler çok güzeldi film insanı bağlıyo seyir zevki çok yüksekti farklı bir film olmuş 10/7 yi hakediyor...
hafize-2005
hafize-2005

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
izlediğim en ii filmlerden. tv de fln yakalarsanız kaçırmayın derim :) 10/8
cihanayger
cihanayger

2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
güzel bir film josh hartnett iyi oynuyo bu adam iyi oyuncu olucak dedirtti adeta sonra lucky slevindada gösterdi zaten kendini.. bi kız çok güzeldi filmde bu arada sırf onun için izlenilir :)
happyface
happyface

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
100 kere izlesem bıkmam o kadar güzel bir film!!!muhteşem ya...muhteşem...10/10, 100/100, 1000/1000.....
bariskadincesme
bariskadincesme

28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Film süper ne diyebilirm ki
senward
senward

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
oldukça sürükleyici yani en azından sıkıcı değil tavsiye ederim güzel bir yapım
odinhan
odinhan

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Güzel bir okul gerilimi...Slasher filmlerinden pek fazla sanatsal birşey beklemek herzaman anlamsızdır..10/7
ismet-ar
ismet-ar

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
mükemmel izlediğimde uzun süre etkisinde kaldım tam bir gerilim
mrsandman
mrsandman

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Saçma sapan bir film boşa vakit kaybı, boş vaktiniz varsa bile başka film izleyin
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Her Robert Rodriguez filminde olduğu gibi,bu filmi de sevebilmek ya da keyif alabilmek için Rodriguez sinemasını beğenmek gerekiyor tabii.’’Fakülte’’de teen-slasher yapmak için değil,izleyenini eğlendirmek için yapılmış olduğunu belli ediyor zaten.Öncelikle Rodriguez hayranlarına. 6/10
selenyildiz1992
selenyildiz1992

14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
o filmi izleyipte josha hayran olmamak mümkü deil. şimdi çekilen filmlere göre o film bayağı güzel. hele josh müthiş. bence herkez izlemeli.
Ceren S.
Ceren S.

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Ben baya bi küçükken izlemiştim o zmanlar korkmuştum doğal olarak ama şimdi oturup izlesem kahkahalar atarım heralde... Muhteşem bir film diyemem ama sıkıcıda değil..
umuty90
umuty90

28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
elijah wood için seyrettiğim film... genel olarak başarılı bi korku filmi sayılabilir bence. öğrenci olan herkes acaba bu hocalar uzaydan mı gelio die düşünmüştür.. işte bunun kanıtı;)konusu hoşuma gitti yane..oyunculuk da iidi
naked-soul
naked-soul

21 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
her ne kadar başrol oyuncusu olarak bu filmde anılmasa da elijah wood’la tanıştığım filmdir...gerçekten klasik öğrencili korku filmlerinden çok çok iyi...yapım yılına göre değerlendirmek lazım,şimdilerde buna benzer bayağı film var...
blade17m
blade17m

12 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bnce bu fılm su an unlu olan oyuncuların yenı deneyımlerıyle butunlesmıs bı fılm fılmde oynayan ve calan muzıkler bırer efsane su anda hele o 6 ogrencının fılmın ortasında okuldan cıkarken herkesle goz goze gelıp aralarından cıkıp gıtmelerı yokmu benı bıtırdı yaw tek kelımeyle mukemmel