korku filmi türünün son yıllardaki en iyi örneklerinden biri.gerçekten korkabildiğiniz bir film.okul ortamını filme iyi yansıtmış yönetmen.yönetmenin anlatımıda gayet iyi.zaten desperadoda da gayet iyi bir anlatımı vardı.korku filmlerinden hoşlanıyorsanız kesinlikle izleyin..
gerçekten güzel bir film idi. Gizli pencere kadar korku ve gerilim taşımasada güzel bir baş yapıttı.Ki bu başyapıtın arkasında robert rodrigez ve josh harnett rol alıyor.
bnce bu fılm su an unlu olan oyuncuların yenı deneyımlerıyle butunlesmıs bı fılm fılmde oynayan ve calan muzıkler bırer efsane su anda hele o 6 ogrencının fılmın ortasında okuldan cıkarken herkesle goz goze gelıp aralarından cıkıp gıtmelerı yokmu benı bıtırdı yaw tek kelımeyle mukemmel
Filmin aslında çok sıradan bir konusu varmış gibi gözüküyor ama o sıradan konuya ROBERTO RODRİGEZ in eli değince şaheser oluyor benim kanımca mutlaka izlenmeli başından sonuna kadar bir an olsun hiç sıkılmıyorsunuz tabiki adamım JOSH HARNETT ta cabası.
Film öncelikle kesin izlenir konusu biraz değişik ama 90'lar gençlik havasını çokca karşılamakta.Gerilim ve Gizem gayet filme oturmuş durumda filmi izlerken "sıra kimi ele geçirecekler" diyor insan.Gayet güzel bir film!