çook eskiden tv de izlemiştim o zamanlar çocuktum beğenmiştim bidahada izlemedim ama aklımda kalanlarıyla berbat bir film olduğunu şimdi hatırladım 10/4
ben çocuklar için yapılmış birçok film izledim ve çok da keyif alırım çocuk filmlerinden ama bu gerçekten çok kötüydü.konu yok birşey yok herhalde 3-4 yaş seviyesi bireyler için yapılmış,espriler gülümsetmiyordu bile...4/10
Bu tarz bir filmde Alec Baldwin'in ne işi var? Yeniliklere karşı değilim ama olmamış bu kadroya bence... Bu filmlerde bişey vermiyor zaten insana, sabun köpüğü işte.
en kötü animasyon filmlerden bi tanesi..yazık olmuş masraflara..bi kayıp balık nemo bi inanılmaz aile, bi şrek gibi olsa....konu basit,duygusallık yok, her şey çocukça, hatta bebekçe....:(
yaa amma laf söylemişsiniz ya tamam çok güzel değil ama yinede abarttığınız kadar da kötü değil!!!izlenmezse bişey farketmez ama yinede izlerseniz bence zaman kaybı değil:))
tek kelimeyle iğrenç...çoçuk filmi diye demiyorum çünkü çoçuk filmi olup da süper olanlar var ama bu berbat ötesi bir şey...çoçuk filmi yapıyorsanız adam gibi yapın küçümsemeyin...bu tek kelimeyle vakit kaybıı..
Çok yorulmuşsun, kafanın içerisinde bin bir türlü sorun var, canın sıkkın ise bu filmi seyrediyorsun kafan rahatlıyor bi ooohh! çekiyosun :) Bence muhteşem bir film