Ortalama puan
3,4
117 Puanlama
5
4 Eleştiri
4
8 Eleştiri
3
8 Eleştiri
2
8 Eleştiri
1
4 Eleştiri
0
1 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
yazmayım diyodum ama vaktinizin boşa gitmemesi için 1-2 şey yazmak istedim.film çok kötü arkadaşlar.filmi hiç beğenmedim.çünkü en ufak bir korku yada heyecan duygusu uyandırmıyor. her zaman diyorum "korku seansı" gibi süper bir filmden sonra beğeni kalitesi üst düzeylerde oluyor.
Yer yer ürkütmeyi başaran bir film...
Filmi beğenmedim.Başlarda gayet özgün ve ürkütücü gidiyordu ama sonlara doğru ana konudan çok uzaklaştı 4/10
Bir gerilim/korku filminde olabilecek tüm klişeler bu filmde barınmaktadır.-Karanlık olgusu-Tertemiz bir gökyüzü ile başlayan filmimiz mutlaka puslu ve yağmurlu hava ile devam etmesi.-Yaratıklar vs vs.Birde genelde sonunda esas karakter mutlaka kurtulurdu katliamdan burada tutmamış zaten filmin finali finali diye söylenen güzelliğide yaratan bu herhalde.Ben en azından remakeci Hollywood korku sinemasından ise darkness da harcanan emeğe saygı duyuyorum.10/7
bu flim korku flimlerine ayrı bir yön vermiştir ingilizceniz varsa ki benim var sitelerden takip edin ünlü eleştirmenlerin bu flime ne demişler okuyun.
korku flimlerinin hepsi saçmalıktan ibarettir.
ondan dolayı bu flime kötü demeyin..
flimdeki baba rolündeki küçüklükte yaşadığı işkence kötü yetiştirme bir hayalete dönüşüyor ve devamlı peşinde.
korku flimlerinin en mantıklısı düzgünü bu flimdir dünyada.
lütfen insanları yanıltmayın flim izlemek bir sanattır.
sanat yapmakta her yiğidin harcı değildir saygılar..
korku flimlerinin hepsi saçmalıktan ibarettir.
ondan dolayı bu flime kötü demeyin..
flimdeki baba rolündeki küçüklükte yaşadığı işkence kötü yetiştirme bir hayalete dönüşüyor ve devamlı peşinde.
korku flimlerinin en mantıklısı düzgünü bu flimdir dünyada.
lütfen insanları yanıltmayın flim izlemek bir sanattır.
sanat yapmakta her yiğidin harcı değildir saygılar..
o klasik korkulardan değil. bugün yazdığım en sevdiğim filmlşer 10 listesinde 7. sırada. o feci son sahnesi ve tüyler ürperten sahneleriyle... mutlaka izleyin!
yıllar önce sinemalara yeni geldiğinde sloganı karanlıktan korkmuyor musunuz? artık korkacaksınız... gibi bişeydi sanırım.güzel bir film diyebilirim,gece vakti evde yalnız kalınca filmi izleyen herkesin aklına en az bir kez bazı sahneler gelmiş ve bu seyirciler de en az bir kez tırsmıştır bence:)
benim izlediğim gerilim filmleri arasında kesinlikle üst sralarda. bence sonu da standart bi sona göre çok daha iyiydi.
bence iyi bir gerilim filmiydi. aman aman korku sahneleri yoktu ama insanı yinede diken üstünde tutmayı basardı. 10/7
izleyeli bayaa oldu ama bu film gerçekten iyi. ilk başta ön yargıyla yaklaştım. karanlık, büyük bir ev bi aile ve başlarına gelenler.....işte öle düşünerek oturmayın başına bence..özellikle karanlık korkusu olanlar dikkat etsin..film can alıcı ona göre iyi seyirler.
Kesinlikle çok beğendim. neden derseniz çok ince hesaplanmış bir seneryo ve akılllıca bir kurgu. nasıl olurda diğer hayalet ev filmleriyle kıyaslarsınız bu filmi. çok ilginç bir son. biraz sizide şaşırtıyor bu film. o yüzden 10/7...
size tek söyleyeceğim şey benim 13 yaşındaki kızım bu filmi seyrettikten sonra artık karanlıktan korkar oldu.
Filmi izleyeli epey olmuştum aslında ama gezerken karşıma çıkınca iki yorum çiziktireyim dedim :)))Film aslında kötü bir gerilim değil.Kötü değil derken 'germe' misyonu açısından başarılı, ancak hepsi de o. Hikaye ve kurgu konusunda ise fevkalade başarısız buldum ben.İzlemeseydim de pek birşey kaybetmezmişim yani :)))
zaten karanlıktan korkan bir insanım üstüne bide bunu izleyince coştum iiice çk ii film sonuda çk güzel ayrıca gerçekten ürküyorsunuz. boğazın delindiği sahnede ayrıca güzel
tamam film gerilim acısından gayet basarılı...sürekli merak içinde bırakıyor... sıkılmadan filmi tamamlayacaksınız... ancak filmin konusu beni tatmin etmedi... sonuc olarak cocukların kullanılması modasına yeni bir film eklenmiş oldu bence... fazla abartılacak bir yapıt değil... karanlığa hakettiği gizemi verecek bir film bekliyorum acıkcası... cocuklar yada yaratıklar değil sadece ve sadece karanlık ana tema olmalı... 3/10
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler