sevgikuşu
23 Ekim 2004 tarihinde eklendi
gerilim filmi olarak güzel bir film.akla gelmeyecek şeyler oluyor.bence gerilim filmini sevenler için tavsiye edilebilir.oyuncuların performansı mükemmel.
gittigime deymedi dogrusu eger bi korku gerilim diye gidecekseniz sakın gitmeyin hele sonunu berbat bir sekilde yapmıslar ama sadece bir film olsun istiyorsanız sıkılmadan izleyebilirsiniz
izlenilebilir bir film sıkmıyor ama bu puanı da haketmiyor, bişeyler yapılıyor ama yapılan şeylerin bi dayanağı yok, herşeyi geçtim son sahnedeki bile bile ölüme giden kamyoncu kim =))10/6
Bir zamanlarin (su an adini hatirlayamadim) kamyon katil filminin yeni versiyonu.Tabiki eski versiyonuyla karsilastirilinca 'Joy Ride' bir adim daha ileride.Konu,karakterler,cok olmamakla birlikte az ve oz olan gerilim itibariyle film kesinlikle cok iyi ancak ne yazıkki ayni basari oyunculukta yok.Paul Walker bugune kadarki en vasat oyunculugunu gerceklestirirken filmi kurtaran oyunculuk Helen Hunta benzer mimikleriyle dikkat ceken Leelee Sobieskiye ait.Bunun disinda I Know What You Did Last Summer ve Urban Legend vari sonuyla (katil her zaman kacar temasi)insani pek sasirtmeyan sahnelerede sahip.Genel olarak kesinlikle vasat uzerinde seyreden ama yinede cok fazla etkisi olmayan (yok demiyorum ama :))bir film...Meraklisina
Bu tarz filimleri pek sevmem ama ; çok heyecan verici bir film olduğunu ve beklediğimin üstünde olduğunu söyleyebilirim.. Muhtemelende 2.si çıkacak, merakla bekliyorum.. 8/10
www.didaktik.cjb.net HEM GERİLİMİ HEMDE KOMEDİYİ BİR ARADA SUNAN GÜZEL BİR KARA FİLM OLARAK DEĞERLENDİRİLEBİLİR FİLM. GENÇ OYUNCULAR ÇOK İYİ VE FİLMDE ELEŞTİRİLECEK BİR TARAFTA BULAMADIM. KÜLT MERTEBESİNE ULAŞABİLİR.
abi millet filmi izlemeden sacmalıyo film harika oyuncular senaryo tam bi uyum kesin izleyin gerilim 20. dakkikada baslıyo ve film bitsede bitmiyo izleyin.....!