Ortalama puan
3,9
243 Puanlama
5
11 Eleştiri
4
22 Eleştiri
3
6 Eleştiri
2
6 Eleştiri
1
3 Eleştiri
0
1 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
İyi ve kötünün ortasında, boş zamanda televizyonda izlenebilecek türden yol filmlerinden biri, gerilim olduğu söylenemez fakat zaman zaman merak ettirip heyecanlandırdığı gerçek, bu heyecan atmosferi de malesef mantıksız ve boşlukta kalan konu detayları yüzünden etkisini büyük ölçüde yitirmiş, hadi kamyon sürücüsü sapık bir psikopat diyelim ve dolayısıyla anlamsız şeyler yapıyor, ya diğerlerinin mantıksız hallerine ne denilebilir? onlar da birer gerizekalı salak karışımı mı?
Otoyolda başlayan sürprizlerle biten bir film. Sonuna kadar izletiyor kendisini. Benzer konuya sahip filmlerden bir adım önde.
John Dahl'ın ilk bir saatte kurduğu atmoster,gerilim ve tempo kusursuz,özellikle son yıllarda çekilen ve gerilim olduğunu iddia eden birçok filme nazaran.Ama işte son yarım saati kapsayan,senaryodaki gereksiz hamle filmin kalitesini düşürüyor.Sorunlu karakterleri oynamada çok başarılı olan Steve Zahn'in yine döktürdüğü,Paul Walker'ın kısa sayılabilecek filmografisinin başarılı nadir örneklerinden biri.
Çok sevdim filmi …
Bastan sona sikmiyor , geriyor , heyecanlandiriyor , eglendiriyor …
Kötü bir sona sahip olsa , iyi bir sonla bitmese 5/5 bile verebilirdim ama böylede gayet iyi …
5/4 …
Bastan sona sikmiyor , geriyor , heyecanlandiriyor , eglendiriyor …
Kötü bir sona sahip olsa , iyi bir sonla bitmese 5/5 bile verebilirdim ama böylede gayet iyi …
5/4 …
...John Dahl'ın filminde yaratmak istediği gerilim havasını, 33 sene önce ilk filmi "Duel"i çekerken Spielberg gayet iyi yakalamış ve adeta o zamanlar bu tür hikayelere son noktayı koymustu. "Joy Ride" ise hikaye konumunda hiçbir şey anlatmadan direkt seyircisini gerilimin içine katmaya çalışan, ancak gerilim yaratma konusunda hiçbir yönetmenlik becerisi barındıramadığından bunu yüzüne gözüne bulaştıran bir film olmuş. Gençlerle de pek bir bağ kuramadığınızdan dolayı yaptıkları şaka sonrası başlarına gelecek olanlar seyirci olarak sizi bir noktadan sonra hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Kısacası ben yönetmen Dahl'i hala 1993 tarihli "Red Rock West" ile hatırlamayı yeğliyorum. Tırnaklarınızı kemirmek isterseniz 1971 tarihli 'Duel'i tercih edin derim...(1.5/5)
Merakla seyrettiren bir gerilim...
çok iyi bir film çok heycanlı insanı koltuğa çivileyen filmlerden
izlenilebilir bir film sıkmıyor ama bu puanı da haketmiyor, bişeyler yapılıyor ama yapılan şeylerin bi dayanağı yok, herşeyi geçtim son sahnedeki bile bile ölüme giden kamyoncu kim =))10/6
neden bir kamyoncu bu kadar organize takipçi pşabiliyor bunu anlamış değiliz filmde yani geçmişiyle ilgili bir bilgi verilse tamam diyeceğiz ama yok.anlamsız yere peşlerine düşüyor, planlar yapıyor, iz sürebiliyor .....?????senin zamanında teslim etmen gereken yükün yok mu ? filmde tek iyi olan yan sürükleyici olması ama konu itibariyle vasat olan bir yapım. 10/5
izlenebilir bir film.çok gerdiği soylenemez ancak güzel.
tek kelimeyle berbat bir gerilim. tüm klişeler kullanılmış sadece tır değil de sanki tank kullanmışlar her türlü arazi koşulunda hareket edebiliyor.bu yüksek puanı hakettiği kanaatinde değilim.
gerilmek isteyenlere önerilir!
ilk başta kurgusuyla vasat gibi görünüyor ama soluk soluğa izlenen süper bi gerilim.iyi de ders veriyor.10/8
iiii bir film korku
gerilmek isteyen arkadaşlar izlesın süper bir film ama bir kaç hata var ama o kadar da önemli değil 10/10
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler