En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
jamesbond-2
Takipçi
1.684 değerlendirmeler
Takip Et!
3,5
28 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
arkadaşlara katılıyorum bazı mantık hataları falan var.konuda çok değişik değil,bu filmi izleyip izlememek konusundaki seçim size kalmış.belki çok boş vaktiniz var ve bir van damme hayranıysanız olabilir.
filmi daha önce iki defa izlemiştim dün bir kere daha dikkatle izledim.filmde bir mantık hatası daha var.kopya insan fanusundan yani oluşturulduğu yerden çıkar çıkmaz.daha kasları bile gelişmeden ve antrenman yapmadan tvde gördüğü sportif hareketleri yapmaya başladı.onun kasları erimiş vaziyette olmalıydı.hadi bir cyborg olsa tamam diycem ama o bir insandı nasıl olurda kasları gelişmeden yada antrenman yapmadan akıl almaz hareketler yapar.bu ne güç,bu ne hız'bence yapımcılar burayı dikkate almamışlar.yani kopyaya 6 ay yada 1 sene kaslarının gelişip güçlenmesi için antrenman ve teknik öğretilecekdi.daha sonra asıl kişinin yani katilin peşine salacaklardı.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.