Soğuk Dağ
4,2

forretgump
forretgump

11 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
Amerikan İç Savaşı sonrası belli gerçekleri öne sürmesi dışında upuzun ve bayıcı bir film bence. Renee Zelweger'in de muhteşem oyunculuğu olmasaymış hiç çekilmez olurdu film. Yüksek puan alması beni şaşırttı. Her ne kadar kadrosu kaliteli olsada kurgusu fazla sıkıcı.
zeyzefun1
zeyzefun1

20 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Jude Lawın canlandırdığı Inman karakteri, sinema tarihinin en tutkulu, en etkileyici aşıklardan biri bence. Aşkı anlatmak için ağdalı, büyük laflara, gerek yokmuş. Bir bakıştan, bir iç çekişten hatta utanıp sıkılıp hiç bir şey yapamayıştan çok büyük tutkular okunabilirmiş. Okutanlarda marifet tabi. Çok güzeldi.
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

22 Haziran 2010 tarihinde eklendi
arsiwLik bir fiLm...
hacivat39
hacivat39

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Amerikan iç savaşını fon alan aslında bir yol ve aşk hikayesini uzun süresine rağmen hiç sıkmadan aktarmayı bilen, izlenmesi gereken bir film.
helincemre-bektas
helincemre-bektas

7 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Jude law filme çok iyi oturmuş. film tarihte bazı olayları anlatsada uzun süren bir film. karakterlerin özelliklerine kişiliklerine haddinden fazla yer verilmiş. oldukça dramatik sahneler olmasına ramen gereksiz cinsel sahneler kullanılmış bence. Ailece izlenicek bir film olmadığıda kesin. 10/ 6 veriyorum
tucezgi
tucezgi

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film güzel ama cok ağır ilerliyor.
googaballgugter
googaballgugter

2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
açıkçası nicole kidman ve renee zellweger olduğu için seyrettim daha iyi olabilirdi bu kadroylagereksiz yere uzatılmış bir film
pnrsn
pnrsn

5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bu kadroyla çok daha iyi olabilirdi..
alfylp
alfylp

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Hiç bir kuvvet bu filmi izlenilir hale getiremez,karışık kurgu bile bu filmi benim için her hangi bir cazibeye ulaştıramamıştı.İzlenmesi gereken ama yarısında bırakılmaması gereken bir film değil,film yorumlarına fazla kanmamak gerekir...Academy ödülleri hatır ilişkilerine,maddi çıkarlara göre kurulu...Benim kanım fazla abartı,balon bir film;ayrıca tartışmaya açık bir konusu var
miroozkan87
miroozkan87

11 Ocak 2006 tarihinde eklendi
oyunculuklar çok iyi jude law hariç..!ama konu fazla sıkıcı vede film ara ara sıkıyor boşluklar çok yoğun hikayeye daha fazla önem verilmeliydi...
2972ferruh
2972ferruh

10 Nisan 2004 tarihinde eklendi
filim deh_etbi_iy
ayse-batum
ayse-batum

4 Mart 2004 tarihinde eklendi
Film Nicole Kidman'a rağmen güzeldi. Nicole bu rollerin adamı değil; filmi mahvetmiş. böyle masalsı ve tutkulu bir aşkta aşık rolünü kaldıramamış. bu işler sadece gülümsemek ve zarif olmakla olmuyor. Nicole daha çok 'buzlar kraliçesi kadınlar' şeklineki rolleri güzel oynuyor. iş kadını falan... Aman uzak dursun böyle aşk filmlerinden lütfen!!

jude law iyiydi. renee'de iyiydi. filmin hikayesi fazlaca klasikti. filmi biraz klasiklikten kurtaran işlediği yan hikayelerdi. Ama yan hikayeler konusu abartılmış. çok gereksiz yerler vardı. mesela köyden kovulan papazın kabız olma muhabbeti bu filmden çıkarılsa ne eksilir. aksine film biraz daha makul bir süreye inerdi. bunun gibi pek çok gereksiz, filme hiçbir şey katmayan sahne ve diyologlar vardı.
banadolu
banadolu

25 Şubat 2004 tarihinde eklendi
ingiliz hasta'nın 2. versiyonu diyebiliriz.ama bu sefer artık öyle bir aşk hikayesi var ki çocuğa anlatsanız güler.hakkaten de oscar alsın diye yapılmış renee olmasa soğuk tiplerin bir arada bulunduğu sıkıcı bir filmden öteye gidemeyecek vasat bir yapım
walkabout-2
walkabout-2

15 Şubat 2004 tarihinde eklendi
eski moda, bayat, her şeyden önce iki karakterin arasındaki o kıvılcıma hiç şahit olamadığımız için boşuna bir film...