Soğuk Dağ
4,2

hilkayist
hilkayist

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Savaşın arka planında ailelerin anlarını ve acılarını yoğun duygusallığıyla anlatan müthiş bir film..
Bütün duyguları en ince ayrıntıya varana dek veren bir oyuncu kadosuna sahip..
iyi seyirler../10
tarhansimsek
tarhansimsek

9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
herkesin beğenisi kendine hesabı ben tam anlamıyla filmi ilk sahnesinden son sahnesine kadar zevkle izledim. Nicole Kidman, Jude Law bence bu film için biçilmiş kaftan oyuncular. Renee Zellweger’in oyunculuğu ise cidden kalite kokuyor.
guvercin-fatih
guvercin-fatih

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
insanın bütün duygularına değinen çok hoş bi film.uzun ve gerektiği kadar akıcı bi film.tavsiyemdir !!! herkes izlemeli ....
fpegasos
fpegasos

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
film bir dönem filmi, oyuncular çok iyi. sade bir anlatımı var.
karizmatik062915
karizmatik062915

5 Mart 2007 tarihinde eklendi
en sevdiğim flimlerden biri her şey süperdi artık bunun üstüne hiç bir şey yapılamaz kadro güzel kurgu senaryo her şey ya mükemmel bi film üstüne film tanımam bu tarz filmlerde üst sıralarda yeri var bende....
sayns
sayns

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Mükemmel.
fatos-uysal
fatos-uysal

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
benim kült filmlerinden biri iste soğuk dağ! ve jude law'a aşık olduum film aynı zamanda... bence çok başarılı ve bana birçok duyguyu aynı anda yaşattı izlerken.. defalarca kez izledim ve hala da zaman zaman izlemekten kendimi alamadıım bir film. renee zellweger'ın oyunculuğu için zaten söylenecek söz bulamıorum. jude law denen tapılası yaratık! bence bu filmde kendini ispat etmiş anti parantez ingiliz aksanına da hayran kaldım..
fanilya
fanilya

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kesınlkle çk beğendm w hala etksindeym çk başarılı bir film olmuşşş
piggy83
piggy83

15 Ekim 2006 tarihinde eklendi
süper..........nicole cidman olduktan sonra!!!!
canavar-cocuk-53
canavar-cocuk-53

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Hayatımda Titanic'ten sonra izlediğim we en çok etkilendiğim film diyorum.bu filmdeki bütün oyuncular bence ödüllendirilmeliydi nicole kidmanı'ın güzelliği,renee zelwegeri'in harika performansı ve zerafeti jude law'ın yakışıklılığı filmi harika kılan şeyler sonunda ise ağlamaktan kendimi alamadım bazıları uzattıça uzatıyorlar diyoo yaa bi kendilerine sorsunlar acaba bu film kısa olsaydı nasıl olurdu bence gayet yerinde bi zamanlama olaylar ağır ama sıkıcı gelmiyor insana ya nediyeyimki bu filmin bana kattıığı şeyler çok büyük anlayana büyük şeyler katıyoo olağanüstüü 10/10
duygu-1993
duygu-1993

24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
gerçekten iyi bir filmdi.tüm oyuncularda harikaydı.nicole kidman herzamanki gibi yine göz dolduruyor.!!!izlemenizi tavsiye derim
zeynep3er
zeynep3er

6 Şubat 2005 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir film seyretmeyenlere tavsiye ediyorum. aşk çok güzel şey be senelerce bekliyor kadın fazla tanımadığı bir adamı!!! aralarındaki his çok büyük!! jude law mükemmel oynamış şapka çıkrtmak lazım:)
yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

16 Haziran 2004 tarihinde eklendi
masalsı bir film herşey harikuladeydi ama ne yazıkki sonu Melekler Şehri gibi vurucuydu
nehirjix
nehirjix

9 Haziran 2004 tarihinde eklendi
anthony minghella çok beğendiğim bir yönetmen. ingiliz hasta'yı da çok beğenmiştim. gerçekten başarılı buluyorum. son filminde de harikalar yaratmış. filme uzun diyenler bana bu filmin neresini fazla ya da gereksiz gördüklerini açıklayabilirler mi.
sirena84
sirena84

1 Mart 2004 tarihinde eklendi
Oyunculuklar süper. (Özellikle Jude Law) Yan oyuncular şaşırtıcı. Ruby çok renkli. Bunların dışında bence film çok etkileyiciydi. Sonunu tahmin edebiliyor olmanıza rağmen bu masaldan etkilenmemek elde değil. Evet belki aşk hikayesi gerçekçi değil biraz fazla masalsı kalmış ama bence asıl filmi güzel yapan bu yönüydü. Duyguların geri planda kaldığı bu rasyonalist dünyada bazen insanlar masallara kaçışlar arayabiliyor. Cold Mountain bunju fazlasıyla başarmış bir film. Bir de filmin bir yerinde Ada'nın Ruby'ye okuduğu kitap Emily Bronte'nin Wuthering Heights'ı. Türkçesi "Uğultulu Tepeler" .Kitaptaki kız Heathcliff'e olan aşkı sonsuza dek kalıcak kayalar gibi olduğu halde "solup gidicek bitkiler kadar" aşık olduğu Linton'la evleniyor mu? Ruby gibi merak edenlere: Ne yazıkki evet.
Son olarak film belki en iyi film ödülünü hak etmiyordu ama yine de adaylık çok görülmemeliydi.