Buz Devri
4,6

dosto21
dosto21

29 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Gelmiş geçmiş en iyi animasyon film üstünede tanımam izleyenlere sorarsınız her biri ayrı bi karaktere hayrandır.Mükemmel ötesi defalarca izlenebilir bir başyapıt.Animasyon koleksiyonumun en başında :) 10/20
Mucdown
Mucdown

24 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Güzel Bir Animasyon10/8
mrwywz
mrwywz

22 Eylül 2010 tarihinde eklendi
ben pek animasyon sevmedğim için doğal olarak önyargıyla yaklaştım ancak 2 hafta önce kadar izledim ilk defa çevremdekilerin çok güzel ya nası izlemezsn çığlıklarıyla :) ve bayıldım neden bu zmana kdar izlememişim ki dedim, gerçekten çok güzel her yaşa hitap ediyormuş, benm gbi çocuk filmi sanarak uzak duranlar hemen izlesn bence
MrLuck-2
MrLuck-2

8 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bence animasyon filmleri içinde en iyilerinden biri 2002 yılında yapılmış olması dahada bi değer katıyor 8 yıl önce böyle bir animasyon... harika gerçekten10/9
burcu--
burcu--

9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
mükemmel dublajıyla akıllarda yer eden 2000 lerin en ıyı animasyonlarında biri
scofield-
scofield-

18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
çook güzel bi animasyon :)
ozzy-badd
ozzy-badd

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
sevimli canavarlardan sonra izlediğim en iyi animasyon filmi...bütün tüiplemeler harika yaratılmış...sit ise ayrı bir olay :D...türkçe seslendirilmeside çok çok iyi...2-3 1. cisi kadar olmadı ama onlarda güseldi..
AykutKarabacak
AykutKarabacak

15 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Komik ve eğlenceli. 80 dakikalığına da olsa tüm dertlerinizi bir kenara bırakabileceğiniz bir yapım.Benim notum: 8/10
-alp-
-alp-

23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Tüm zamanların en mükemnmel animasyonu!!! Kaç defa izlediğimi unutmuşumdur. Yinede İce age izlerken ilk defa izliyormuş gibi zevk alır ve gülerim... 10/10
gurtukan
gurtukan

10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Bugüne kadar yapılmış en güzel animasyon. Sadece çocuklar değil büyüklerinde ilgiyle izleyeceği mükemmel bir macera-dram harika bir film. 10/10
Kptan Custo
Kptan Custo

1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bir gün oğluma kızdım ve yanıma geldi 4 yaşında ve gözlerimin içine bakarak senin ne güzel gözlerin varmış dedi :))))) ilk oğlumla izlediğim film ve harika , hala gülerim bu filme
ecekal
ecekal

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Kral çıplak, kral çıplak, kral çıplak... Kötü bir film.
gs-cakar
gs-cakar

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Güzel film 8/10
mesobaso
mesobaso

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi animasyonlardan biri özellikle palamutun peşinden verdiği mücadele beni çok güldürüyor
arzela-2
arzela-2

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sinema tarihinin en iyi filmlerinden biri en az 40 defa izledim hala arada bir izlerim abartmiyorum