dosto21
29 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Gelmiş geçmiş en iyi animasyon film üstünede tanımam izleyenlere sorarsınız her biri ayrı bi karaktere hayrandır.Mükemmel ötesi defalarca izlenebilir bir başyapıt.Animasyon koleksiyonumun en başında :) 10/20
ben pek animasyon sevmedğim için doğal olarak önyargıyla yaklaştım ancak 2 hafta önce kadar izledim ilk defa çevremdekilerin çok güzel ya nası izlemezsn çığlıklarıyla :) ve bayıldım neden bu zmana kdar izlememişim ki dedim, gerçekten çok güzel her yaşa hitap ediyormuş, benm gbi çocuk filmi sanarak uzak duranlar hemen izlesn bence
bence animasyon filmleri içinde en iyilerinden biri 2002 yılında yapılmış olması dahada bi değer katıyor 8 yıl önce böyle bir animasyon... harika gerçekten10/9
sevimli canavarlardan sonra izlediğim en iyi animasyon filmi...bütün tüiplemeler harika yaratılmış...sit ise ayrı bir olay :D...türkçe seslendirilmeside çok çok iyi...2-3 1. cisi kadar olmadı ama onlarda güseldi..
Tüm zamanların en mükemnmel animasyonu!!! Kaç defa izlediğimi unutmuşumdur. Yinede İce age izlerken ilk defa izliyormuş gibi zevk alır ve gülerim... 10/10
bir gün oğluma kızdım ve yanıma geldi 4 yaşında ve gözlerimin içine bakarak senin ne güzel gözlerin varmış dedi :))))) ilk oğlumla izlediğim film ve harika , hala gülerim bu filme