lelaina
14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
pembe pantervari jeneriğiyle bir tür kaçan kovalanır teması işlendiğinin işaretini veren, ailecek izlenmesi tebessüm ve sevgi çemberi ile sonuçlanabilecek hareketli resim örneği. boşanmanın çocuklar üzerindeki olumlu etkileri konulu panelde örnek film olarak gösterilebilir ayrıca. ya da fbi ve benzerlerinin süper beyinleri ele geçirişlerinin öyküsüdür film. ya da 'kadınlar güzel sözler karşısında nasıl dizginleri bırakıp teslimiyet bayrağını çeker' konulu filmdir... ama yinede süper kurgusuyla harika oyunculuklarıyla bide spielberg ne yapsa izlerim diyenlerden iseniz acayip tavsiyelerimle...rahatca izlenecek çok eğlenceli bir film..
:))))) çok iyyidi ya bayıldım bu filme komedi ve dram bir arada izleyin zaen iki tane dev oyuncusu var birde konu güzel oldumu harika bir film çıkıyor ortaya
aşağıdaki yorum gibi insanın dolandırıcı olası geliyor=)fimi izledikten sonra bir hışımla kitabınıda okumuştum.şiddetle öneririm.hem filmi,hem de kitabı...
Gerçekten süper bi film filmde başka başka karakterlere ustaca geçmesi di caprionun bana sanki akıllı pozu veren bi şizofreni hatırlattı süper bi oyunculuktu.Çünkü bunu bir çok kişiliği bi tek şizofrenler bu kadar ii yapar ve gizler... tabi kendisi şizofren değildi ama..Bence hanks te çok iyiydi
bayılmıştım bu filme ya çok güzeldi gerçekden .tom hanks ve leonardo karşılıklı döktürdüler resmen:)))sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film :)))bu arada leonardonun oynadığı her filmi ben neden beğeniyorum ya:))))))
oyuncular ve seneryo harika.izlemekten keyif alacağınız bir film. gerçek bir hayat hikayesinden uyarlama olması da ayrı bir güzellik. gerçekten kaçırılmaması gereken bir yapım.