Sıkıysa Yakala

lelaina
lelaina

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
pembe pantervari jeneriğiyle bir tür kaçan kovalanır teması işlendiğinin işaretini veren, ailecek izlenmesi tebessüm ve sevgi çemberi ile sonuçlanabilecek hareketli resim örneği. boşanmanın çocuklar üzerindeki olumlu etkileri konulu panelde örnek film olarak gösterilebilir ayrıca. ya da fbi ve benzerlerinin süper beyinleri ele geçirişlerinin öyküsüdür film. ya da 'kadınlar güzel sözler karşısında nasıl dizginleri bırakıp teslimiyet bayrağını çeker' konulu filmdir... ama yinede süper kurgusuyla harika oyunculuklarıyla bide spielberg ne yapsa izlerim diyenlerden iseniz acayip tavsiyelerimle...rahatca izlenecek çok eğlenceli bir film..
mertpasaoglu-748
mertpasaoglu-748

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
steven speilbergin son derece iyi zevkli filmlerinden biri izlerken hiç sıkılmadım
anlatici-club
anlatici-club

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
:))))) çok iyyidi ya bayıldım bu filme komedi ve dram bir arada izleyin zaen iki tane dev oyuncusu var birde konu güzel oldumu harika bir film çıkıyor ortaya
burcuhazal
burcuhazal

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok güzel yaff ameliyat videosu izleyip doktor oluyo ve kmse çkmıyo:D
iste-budur
iste-budur

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
aşağıdaki yorum gibi insanın dolandırıcı olası geliyor=)fimi izledikten sonra bir hışımla kitabınıda okumuştum.şiddetle öneririm.hem filmi,hem de kitabı...
michael-corleone
michael-corleone

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten süper bi film filmde başka başka karakterlere ustaca geçmesi di caprionun bana sanki akıllı pozu veren bi şizofreni hatırlattı süper bi oyunculuktu.Çünkü bunu bir çok kişiliği bi tek şizofrenler bu kadar ii yapar ve gizler... tabi kendisi şizofren değildi ama..Bence hanks te çok iyiydi
karakose9
karakose9

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film çok iyi kadro iyi senaryo iyi.Tom hank ve leonard iyi paslaşmışlar kaçırmayın derim
skr-mrt
skr-mrt

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Ben bu filmi izledikten sonra açıkcası karanlık işlere girmemek kendimi zor tuttum.
elizabeth-jack
elizabeth-jack

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bayılmıştım bu filme ya çok güzeldi gerçekden .tom hanks ve leonardo karşılıklı döktürdüler resmen:)))sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film :)))bu arada leonardonun oynadığı her filmi ben neden beğeniyorum ya:))))))
subliminalanger
subliminalanger

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
oyuncular ve seneryo harika.izlemekten keyif alacağınız bir film. gerçek bir hayat hikayesinden uyarlama olması da ayrı bir güzellik. gerçekten kaçırılmaması gereken bir yapım.
murat1359
murat1359

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film gerçekten.Yaşanmış bir olay olduğuna pek inanmıyorum.Bir insan bu kadar zeki olamaz:D
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

1 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi uzun süredir izlemeyi düşünüyordum, arşivimde bekletiyordum ama izledim ve çok zevk aldım. Hiç sıkmadı harika bir seyirlik...
halim-turan
halim-turan

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
oyuncuların ve filmin çok guzel olmasının yanı sıra gercek bir hikayeden çeviri oldugunu bilerek izlemek ayrı bir tat veriyor herkese tavsiye ederim
ahmetkeskinn
ahmetkeskinn

5 Aralık 2006 tarihinde eklendi
eğlenceli güzel bi yapıt;) fırıldaklık tamda oturmuş di caprio ya;) ya peki hanks e ne demeli sanki doğuştan dedektif;)
boldheart
boldheart

19 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Senaryo süper iki oyuncuda süper filmde çok keyifli ve güzel izleyin pişman olmassınız...