spielberg ilk kez böyle bi film yapmasına rağmen bence başarılı bi film.şaheser değil fakat o kadar tatlı ki tadına doyum olmuyor.yani çok keyifli,zararsız.bi de oyuncuların mükemmel performansı filmi izlenir kılıyor.izlemenizi tavsiye ediyorum;zaten böyle kadroyu bir daha bir arada bulmak güç,bu filmi kaçmadan yakalayın derim
spielberg ve hanks filme gitme isteği uyandırıyor ama ah o caprio olmasa ne bileyim matt damon oynasaydı keske hem daha ucuza gelirdi neyse az kaldı izleyip görelim yapacak baska birsey yok
Leonardo uzun süreden sonra bu sene iki filmle birden karşımıza geliyor.Diğeri Gangs of New York(Martin Scorsese) Ve iki film de otoritelerin oscarlarda en büyük şansı verdikleri filmler. İkisi arasında bi karşılaştırma yapamıycam ikiside mükemmel çünkü! Yaaa düşünsenize Tom Hanks Spielberg ve Leonardo aynı filmde. Ne denebilirki İki senedir ne zaman gelcek diye bekliyodum Sonunda! 2003 sinema açısından verimli bir yıl olacağını daha ilk aylardan göstermeye başladı. Oscar törenleri çok heyecanlı olacak! Bi ayrıntıyı da burda belirtmek istiyorum Oyuncu kadrosunda Jennifer Garner da var. Garner CINE5te yayınlanan Alias'ın Sydney'i. Alias manyak bi diziydi. Kadın da çok iyiydi. Merakla bekliyorum!