Sıkıysa Yakala

sahinnnn21
sahinnnn21

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Konunun gerçek hayattan alıntı olması gerçekten beni etkiledi. Mutlaka izleyin.
ecmel-lal
ecmel-lal

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
fim gerçekten güzel daha önce izlemeliymişim..Hanks veDiCaprio sıkı bir ikili olmuş,macera severlere tavsie ederim..
denizilke2
denizilke2

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
muheteşem bir film, televizyonda o kadar çok gösteriliyorki filmin degeri düşecek diye korkuyorum, bir hırsız la bir polisin birbiriyle ilişkisi bu kadar mı güzel alatır, leanordo di caprio her haliyle cok yakışıklı bunun sayesinde dünayayı kandırrıyor bir kişi hariç tom hanks, iki yalnız adamın hikayesi diyebilirz ve de gercekten inanılmaz oyuncucuk var, soluksuz izlediğim filmlerden biriydi,9/10
filmkolik23
filmkolik23

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
2 super oyuncu ve harika bi film.gerçek yasanmıs bı olay olmsı işi dha heycanlı kılıo 10/10
desoc
desoc

21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en eğlenceli filmlerden biri, heyecanlı sürükleyici ve sempatik!
muzur6
muzur6

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
süper bir filim başka söylenecek bir şey yok.izlememek gerçekten büyük bir kayıp...
dil-imuhabbet
dil-imuhabbet

16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
gerçekten harika.
Serrcan
Serrcan

3 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle çok eğlenceli bi film izlerken çok zevk aldım.filmin yanlışlıkla fransızcasını indirmişim buna rağmen hiç sıkılmadım kesinlikle izleyin derim ben
oldfrenk88
oldfrenk88

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
cok iyi bir film boyle bır adamı fbı ın kadrosuna almamasını beklemezdım zaten :D
aa-dundar
aa-dundar

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Genelde Steven S. filmlerini sevmem ama istisnalar olabiliyor işte. Buda o tür filmlerden. Gerçek hayattan alınöası ayrı bir zevk veriyor...
ebete
ebete

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
eğlenceli bir hüzün..
vampnass
vampnass

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Güzel bir film.İzlenmeli bence...
darklake
darklake

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gerçek bir hikayeden alınmış hoş bir yapım..Oyuncuların 2sinide severim zaten..izleyin derim;)....
basakbilgi
basakbilgi

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Leonardo di Caprio bize bir kez daha sadece liseli kızların taptığı yakışıklı çocuk olmadığını kanıtlıyor. Catch me if you can aşırı eğlenceli, frank abagnale jr'un kıvrak zekasına hayran bırakan, böyle birini tanımak amma eğlenceli olurdu ha dedirten ve kadına para vermek yerine bir de üstüne 400 dolar alıp kadını dolandırdığı sahnede bitiren süfer bir film.
arsev17
arsev17

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Harika bir film. Konu ve işlenişi çok iyi. Oyunculuklar da öyle. Duygusal, komik, macera dolu. Birkaç kez bıkmadan izlediğim, daha da izleyebileceğim bir film.