Gerçek bir hikayeden süper bir film yaratılmış. Leonardo için oscar merdivenlerine yaklaşamaması gerçekten üzücü ama bu güzel bir performans gösterdiği çok nadir filmlerden biri Tom Hanks ise insan üstü oyunlarına bir yenisini katmış. Çok iyi bir aksiyon komedi mutlaka izlenmeli
Steven Spielberg’ün yönetmenliğindeki 'Sıkıysa Yakala' kaynağını gerçek bir hikayeden alan,otobiyografik bir romandan sinemaya uyarlanmış.Filmde Spielberg kamerasını yine ustaca kullanmış.Çok iyi çekimler izliyoruz. Leonardo Dİcaprio ve Tom Hanks de mükemmel performanslar sergiliyorlar.Sıkıysa Yakala komedi,macera türündeki başarılı,keyifli,eğlenceli ve iyi bir Sbielberg filmi...
tek kelimeyle harika;).tom hanks ve dicaprionun üstün oyunculukları taktire şayan.izlenmemiş olaqnlara mutlaka izlemelerini şiddetle tavsiye ediyorum!!!
Gerçekten mükemmel bi filmdi.. Yani Dicaprio ve Hanks nasıl böyle yakıştı hayret.. Mükemmel bi ikili olmuşlar ve senaryosuyla da gerçekten kendinizi iyi hissettirecek filmler arasına girecektir..
pembe pantervari jeneriğiyle bir tür kaçan kovalanır teması işlendiğinin işaretini veren, ailecek izlenmesi tebessüm ve sevgi çemberi ile sonuçlanabilecek hareketli resim örneği. boşanmanın çocuklar üzerindeki olumlu etkileri konulu panelde örnek film olarak gösterilebilir ayrıca. ya da fbi ve benzerlerinin süper beyinleri ele geçirişlerinin öyküsüdür film. ya da 'kadınlar güzel sözler karşısında nasıl dizginleri bırakıp teslimiyet bayrağını çeker' konulu filmdir... ama yinede süper kurgusuyla harika oyunculuklarıyla bide spielberg ne yapsa izlerim diyenlerden iseniz acayip tavsiyelerimle...rahatca izlenecek çok eğlenceli bir film..