Sıkıysa Yakala

serah-keanu
serah-keanu

13 Mart 2007 tarihinde eklendi
sıkıysa kaçır... izlemeniz lazım..
yavazke
yavazke

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu filme puan olarak da yorum olarak da haksızlık edilmiş. filmdeki karakterler öyle izlenilesi idi ki aradan neredeyse beş yıl geçmiş ama hala aklımdadır. çok zekice bir filmdi.kesinlikle tavsiye edeceğim ve tavsiye ettiğim kişilerin de çok beğendiği bir film
serhatiyiuzun
serhatiyiuzun

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hayatımın filmi diyebilirim. yaklaşık 7-8 kere izledim we hala da izlerim. kızarkadaşınızla izleyebileceğiniz mükemmel bir film.. bu filmden çok şey öğrendim.. şiddetle tawsiye ederim..
havinbirbilen
havinbirbilen

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hhhhhhhhaaaaaaaaaaarika bi film herkese tavsiye ederim leonardo di caprio varsa olay bitmiştir ama yinede tavsiye ederim
sagopaa-kajmerr
sagopaa-kajmerr

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
SpiELBerg & HaNkS & Di CaPriO: bu herşeyi açıklıyor... yani 10/10....
elizabeth-jack
elizabeth-jack

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bayılmıştım bu filme ya çok güzeldi gerçekden .tom hanks ve leonardo karşılıklı döktürdüler resmen:)))sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film :)))bu arada leonardonun oynadığı her filmi ben neden beğeniyorum ya:))))))
murat1359
murat1359

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film gerçekten.Yaşanmış bir olay olduğuna pek inanmıyorum.Bir insan bu kadar zeki olamaz:D
selin0190
selin0190

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
harika bir film olmuş özellikle en sevdiğim öktörler bir arada biri tom hanks öbürü leonarda dicaprio fazla söze gerek yok ikisisnin oyuncukugu da tescilli senaryo harika
drhanniballecter
drhanniballecter

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
sizce daha ne olsun?!!!
hamidie
hamidie

14 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film izlemeyenlere tavsiyemdir.gayet eğlenceli bir film.buna 10 üzerinden 10 verilmez de hangi filme verilir
otsiola
otsiola

28 Aralık 2005 tarihinde eklendi
gerçek hikayelerin sinema uyarlamalarının müthiş ilgi çektiği bir film daha. tom hanks faktörüde eklenince seyrine doyum olmuyor.
bysineq
bysineq

24 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir film.çünkü bir gencin neler yapabileceğini çok iyi anlatıyor herkese selam. (:
asirap
asirap

16 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Eğlenceli,heycanlı,duygusal.Bütün bu unsurların iyi bir şekilde harmanlanmış halindeki filmi merak ediyorsanızı.BU FİLMİ İZLEYİN
gingerblue
gingerblue

14 Ocak 2005 tarihinde eklendi
çok guzel ve cok komikti. gittigi her yerde birini bulması ve yaptıgı mesleklerde ustaymış gibi gorunmesi çok güzeldi.
-Lord-
-Lord-

30 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
iyi film ama bir kere izlemek yeterli bence, sonrası sıkar...