Can Dostum
4,4

hdyma
hdyma

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sinemada başka bir filme bilet kalmadığı için ve geri dönmeyelim diye izlediğimiz bir filmdi.. hayranı olmuştum.. damon ve affleck iyi bir senaryo çıkarmışlar.. robin williamsa zaten söylenebilecek birşey yok..
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Güzel senaryo.Güzel oyunculuk.Güzel film.109 verdim.
erentos
erentos

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
harika bir film. matt damon ve ben affleck in böylebir filme imza atabileceklerini hiç düşünmemiştim ve böyle bir önyargıyla izlememe rağmen, çok etkilendim, hayran kaldım ve çok sevdim. sizin de seveceğinizden eminim. başarılı bir oyunculuk, yaratıcı bir senaryo, insanı bambaşka diarlara götüren Danny Elfman müziklerini görmek istiyorsanız, hiç vakit kaybetmeden izleyin derim ben.
tnt486
tnt486

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ilgi çekici............
mehtap6
mehtap6

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film hakkında söylenecek çok bişey yok..oyunculuk süper..işleniş harika.. mutlaka izlenmeli..
pirpirci
pirpirci

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
10/10 benim için izlediğim en iyi filmdir.konusu , diyaloglar , oyunculuklar mükemmel
cngz-saba
cngz-saba

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
matt damon hakkındaki düşüncelerim bu filmle değişti.güzeldi
garland-norlin
garland-norlin

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu filim gerçekten benim can dostum...çok harika mükemmel çok müthiş...söyleyecek bişey bulamıyorum 1010
white-black1988
white-black1988

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
biri beni bu filmin güzel olmadığına inandırsın yapabileceklerini sanmıyorum çünkü bundan korkuyorum;)
atakanozruh
atakanozruh

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Enfes oyunculuklar, süper replikler ve kalbinize dokunan bir yapım. Hala izlemediyseniz mutlaka izleyin.
h-berin2008
h-berin2008

1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bu sitede, seyrettigim en iyi filmlere yorum yapiyorum.ve gercekten bu filmde cekilmis en guzel,en duygusal,en dramatik filmlerden biri.gosterime girdiginde sinemada izlemistim,doyamamis bir kez daha gitmistim.ve sonradanda defalarca seyrettim.bir arkadas eglenceli bir film demis yorumunda,oysa ben gozyaslarimi tutamadim.oyuncu kadrosu zaten super.yani kalite gormek icin kesinlikle izleyin.10-10
mustafavecoskun
mustafavecoskun

22 Eylül 2008 tarihinde eklendi
yaa millet puan konusunda çok bonkör tmm çok güsel film..izlenmesi gereken eğlenceli bir film.ama bu puan diğer filmlere haksızlık olur.
apriori89
apriori89

7 Haziran 2008 tarihinde eklendi
filmin yorumları yapılmışta bence film kadar müzikleride manyak bişe melankolik aşk hüzün.....
alex-cimi
alex-cimi

22 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
söylenecek pek bişi yok çok hoş bir filmdi herkezin izlemesini tavsiye ederim 10/10
forrestgump333
forrestgump333

19 Nisan 2008 tarihinde eklendi
robin willimsın en beğendiğim filmlerinden biri.çok süper gerçekten.filmde öyle diyaloglar geçiyorki.diyaloglar süper gerçekten.seyirciyi etkileyici sözler.robin williamsa dramatik filmler çok yakışıyor bence.arkadaşlar süper mesajlar veriyor film.kesinlikle izleyin