komando1990
18 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Bir sıralama yapsam kesinlikle hayatımda izlediğim en iyi 10 film arasına girer. çünki gerçekten o anı yaşatan bir film koltuğa çiviliyor resmen insanı müthiş bir seyir zevki var. Aşırı caf caflı bir film olmadığı için oyunculukları çok net gözleyebilyorsunuz ve bu çok hoş olmuş çünki en küçük role kadar herkes işini iyi yapmiş.
arkadaşlar sırf şu filme yorum yazabilmek için üye oldum mynet'e.konu,oyuncuların performansı,ışık,ses,diyaloglar,kareografi v.s hiçbir teknik analize girmeyeceğim.sadece şunu söyleyebilirim ki;bu yorumu okuduktan sonra şu filmi izlemek yapacağınız ilk iş olsun.insanlık hali yarın ölmeyeceğimizin garantisini kim verebilir?işin şakası bi yana 10/10 hatta 100/100 hatta ve hatta 1000/1000.lord of the rings matrix godfather vs başyapıt ise bu başka bişey başka bi tanım yapmak lazım bu film için.siz filmi izleyince teşekkürleri sonra kabul ederim.
filmi burda yapılan güzel yorumlar sebebiyle izledim gercektende bu güzel yorumları hakeden harika bir film.oyuncular zaten muhteşem çok begendim izlemeyenlere izlemelerini öneririm..
Bence; film Williams ve Damon un diyaloglarının, birbirileri üzerine yapmaya çalıştıkları kişilik çözümlemelerinin yanına serpiştirilmiş ikincil konulardan oluşuyor ve bu İkincil konular O Diyalogları ve Filmi daha iyi anlamamızı sağlıyor ve bizi bayağı bi düşündürüyor...
Bunun gibi güzel filmleri keşke her Lise öğrencisine izletseler ve de Keşke Williams gibi bir danışman-rehber hocam olsaydı vakt-i zamanında. 8,3/10
Hayatımda izlediğim en harika filmlerden biridir desem yanlış söylemiş olmam sanırım.Hangimiz bu dahi çocuğun yerinde olmak istemeyiz ki.Gerçekten de çok başarılı bir yapım.Matt Damon’ın bugünkü popüleritesini borçlu olduğu 2 filmden birisi.(Diğeri The Bourne Identity)İzlemeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
İzlediğim en güzel filmlerden biri.. Matt Damon'un oyunculuğu takdir-e şayan..Robin Williams'a diyecek söz yok..Filmi izlemeyenlere mutlaka tavsiye ederim..
bu filmin senaryosunu mat damon yazdı ve kendi oynadı ve gerçekten bazı arkadaşlara latılıyorum bu film bi baiyapıt denecek kadar güzel zaten mat damonun çılgın kardeşler haricindeki butün filmleri bence çok güzel.... özellikle Bourne serisi:D
filmmi , filmmi hayır hayır bu bir başyapıt. fılmı ızlerken hangımıx ıstemediki matt damon' un yerıne kendini koymak. bence bir film başyapıt olmak ıstıyorsa senaryosu olağanüstü olmalı işte bu fılmde oyle bir senaryo mevcut. kendınızı bır an bıle fılmden koparamıyosunuz. sadece bır kere ızlemek sızın ıcın bır kayıp olacaktır.....