Matt Damon ve Ben Affleck in o zamanlar içinde bulundukları yaş grubunun sorunlarına dair gerçeğe yakın ve doğru tespitlerle dolu oscarlı senaryosu çok akıcı olmamakla birlikte sıkıcı da olmayan bir şekilde filme alınmış.Filmden sonra Matt Damonın kariyeri yükselişe geçerken,Ben Affleck J.Lo denilen şahsiyetle yaşadığı ilişkinin(!) de etkisiyle dibe vurmak üzereydi ama artık durumu toparlamaya başladı.Filmin bir diğer oscarlı yıldızı Robin Williams kanımca bu filmden çok daha iyi roller çıkarmıştır-bkz.Fisher King- ama oscar ona bu filmde nasip olmuş.Önemli sayılabilecek bir yönetmeni de olan film en az bir kez izlenmiş filmlerden biri olmalı..
Good Will Hunting sıkılmadan izlenecek bir yapım olmuş.Eğer izlemeyenler varsa bu yapımı size önerebilirim.Ben Goood Will Huntinge 10 puan üzerinden 8 puan veriyorum.
filmin oyuncularına laf bile edilemez mükemmel senaryosu olağanüstü ama film aşırı durgun ama bu bi kusur değil çok önemli bir film matt damon elinden gelenin en iyisini yapmış izlenmeye değer bir film...
Beklentimin çok altında, puan olarak abartılmış bir film. Net bir geri dönüş hikayesi yok, açıkçası ben hissedemedim bu filmi. Bugün aynı film farklı oyuncularla çıksa yarısı kadar puan alırdı ancak.
robin williamsı biliyordum zaten.bu filmini önceden izleyip izlemediğim arasında bir tereddütte kalsamda yorumları okuduktan sonra gerekirse ikinci kez izlemeye göze aldım. fimi yarım saat izlerim gitmezse kapatırım niyetiyle açtım. 25.dakikalarda profun will keşfetmesiyle olayların güzelleşeceğini tahmin ettim. terapiye gitme fikiri, robin williamsın psikolokluğu çok iyiydi. robin williamslı sahneleri izlerken sarfettiği cümleleri daha dikkatli dinledim hatta bazılarını ikinci kez sardım. güzel replikleri vardı. mesela ''her insan mükemmel olamaz, mühim olan iki karşı cinsin birbirinin mükemmeli olması'' Ana teması başrol olan willin çocuklukta anne babası tarafından yetimhaneye terk edilmesi sonucu başrolümüzün kimseye güvenememesi ve terapi aracılığıyla iyileşme süreci diyebiliriz çok dolu dolu bir yapıt diyemem zaten puandan anlaşılıyor, ama izlemeye değer bu arada güldürdüğü güzel esprilerde oldu.