Rambo 3

boldheart
boldheart

27 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Rambo Rambo rambo fazla söze gerek yok o zamanın şartlarına göre tek kelimne ile mükemmeldi başka ne denir ki...
 james007
james007

16 Ekim 2014 tarihinde eklendi
oldum olası amerıkan mılıyetcılıgını abartan fılmleri sevmem , buna bır de klasıklesmıs stollone karakterı eklendımı seyredılmez oluyorlar . hele kı bır de rambo olursa.
Furkan Y.
Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Bu adamı seviyorum. Adamım benim. Rambo ve Rocky ile büyüdük. Zamanının kaliteli filmleri. Hala tekrar tekrar izleyebileceğim bir seri
ersin1945
ersin1945

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
amerikan milliyetçiliğinin düpediüz ortada sergilendiği bir film.film saçmalık abidesi.koskoca sovyet ordusunu 2 amerikalı bertaraf ediyor.bizim battal gazide ediyordu ama o kılıç kalkanla cenk ederek yapıyordu.ramboda tanklar toplar olmasına rağmen adam ölmek bilmiyor yahu.
mr-donjuan
mr-donjuan

6 Eylül 2006 tarihinde eklendi
rambo yine oku-yayı ve bıçağıyla yapıyor şovunu.bıçak demişken,amma moda olmuştu rambo bıçakları.film amerikan propagandası olmuş ama yine de izlememek ve aksiyon yaşamamak için hiçbir sebep yok."rambo 4" gelecek yakın zamanda.bu film propaganda filmi olsun yada olmasın ben yine izlerim.rambo'nun(yada stallone'nin) silahtan çok eski seyircisine ihtiyacı var.
Murat Altinok
Murat Altinok

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
sinema klasiği
orkunduzalan
orkunduzalan

9 Şubat 2006 tarihinde eklendi
rambo serisi sinema tarihinin en iyi filmlerindendir bunu bir kez daha yineliyorum ve rambo bir klasik'tir süper!!!
gürsel yigit
gürsel yigit

10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Kim ne derse desin Stalloneun Rocky ile birlikte ortaya cıkarttığı iki karakterden biri ve bu karakterler bir nesli büyütmüştür etkisi altında. Ölümsüz sinema kahramanı ise işte o Rambo
alone-dark7
alone-dark7

20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Zamanın en iyi filmlerinden günüzmüde değerlendirirsek tabiki görsel efekleri az oldundan bir değer görmez ama vaktiyle en iyisi buydu onun için 10/10
rockybalboa08
rockybalboa08

26 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bence abartılı olsada iyidi bol aksiyon bol savaş sahneleri vardı flimde daha ne olsun bana göre harika bir flimdi
sinema
1 ziyaretçi
26 Şubat 2005 tarihinde eklendi
İşte film budur her bölümünü heyecanla izlerim bu da güzel
musakavlak
musakavlak

1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Hangi film var izlendikten sonra mahallenizdeki güçlü kuvvetli insanlara isim malzemesi olmuş..?(sadece ben biliyorum 3 tane)Kim hatırlamaz bu filmleri..?100 yıl geçse de seyredilecek merak etmeyin.Salt amerikan reklamı filmler değillerdir.En iyi film en iyi etkiyi bırakabilendir.varsa böyle film daha söyleyin.milyon dolarlar harcasanız yapamazsınız.Rambo bir başyapıttır.Kim ne derse desin.Oscar alan filmleri de görüyoruz bizdeki,bi sigara içme sahnesini yarım saat çekersen ben de çekerim o filmi iddia ediyorum,ispatlamaya hazırım.
BlueJeans
BlueJeans

29 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Yorum yok hocam Rambo işte..