diğer filmlerden konusuyla ayrılan değişik bir film olma özelliğini taşıyor.filmdeki diyaloglar etkileyici,oyuncular tam bir piskopat gibi yani işlerini başarmışlar.ama cinayet işlemeyi çok kolay ve zevk vericiymiş gibi gösteriyorlar hoş değil.benim çok aşırı hoşuma gitmedi keşke sonu daha iyi olsaydı.7/10
ok farkl ve sindirimi zor bir film katil doanlar.leni tarzn ve konusunu ou kii hi beenmeyecek hatta nefret edecektir ama bence her sinemasever in izlemesi gereken bir eser.
Film kesinlikle deli işi,çekimler olsun oyunculuklar olsun gerçekten farklı bir film.Böyle çılgın bir filmde Tarantino'nun ismi geçmesse olmaz tabiki,filmin konusu Quentin Tarantino'dan.Robert Downey Jr. çok iyi oynamış ya hem iyi oynamış hem de sempatik bir karakter gerçekten Robert Downey Jr. filmdeki favori adamımdı.Woody Harrelson deli adam çok iyi bir performans bu adama deli karakterler yakışıyor (örneğin 2012 filmindeki karakteri gibi) kısacası hem yardımcı oyuncular hem de başroller bakımından film oyunculuklar adına hiç sıkıntı çekmiyor oyuncu seçimleri gayet iyi.Filmin işleyişine gelirsek aslında filmin başlarında tam bir olay örgüsü yok ama sonradan film bir olay örgüsüne göre ilerliyor.Sürükleyici,vahşi ve çılgın bir film ama bence herkesin beğenebileceği bir film değil.Keşke başroller hapishaneye girmeseymiş yani hapishaneye girmeleri yerine film başrollerin dışarda çılgınlıkları üzerine kurulu olsaymış bence daha eğlenceli ve daha etkileyici bir film olabilirmiş ama bu haliyle de film gerçekten farklı ve sağlam.Ben özellikle filmin çekim açılarını ve kurgusunu beğendim gerçekten filmin daha etkileyici olmasını sağlamış.Filmi izlerken ben nerdeyse hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum film seyirciyi sıkmıyor aksine seyirciye keyif veriyor ve eğlendiriyor.Filmin müzikleri fena değildi filmde daha etkileyici müzikler kullanılsaydı bence daha iyi olurdu.Son olarak ben filmi beğendim evet belki bir başyapıt değil ama bence sinema tarihinde "farklı filmler" kategorisinde yer hak eden bir film,tavsiye ederim.
Marjinal bir film..Tarantino olmasa arkasında sıradan bir film yorumları olurdu heralde..Tarantino şiddetinden hoşlananların ilgisini çekebilir..10/6,5..
galiba oliver stone un kedine ait bir tarzı,bir sinema dünyası var. Bu film hakkında yapılan onla övgüden sonra filmi izledikten sonra açıkçası büyük hayal kırıklığına uğradım. Simgelere değinmiş deniyor,bence film sıradan bir amerikan filmi olmaktan öteye gidemiyor.Oliver Stone hep böyle yapıyor.. bir film çekiyor ve binlerce insan filmin arkasından konuşup duruyor,bir şekilde reklamı yapılıyor ve kesinlikle çok tutuyor.. ilginç