Film bir harika:))hiç alışık olmadığımız sahne çekimleri,orjinal görüntüler farklı bir konu ile güzel bir tarantino yapımcılığı izlenmesi şiddetle tavsiye edelir:)gerçekten tarantino dan izler taşıyo:))Filmin tek eksisi ise fazla miktarda cinsel sahneler:)
insanları bu kadar eleştirirken kullanılabilecek en zor dili yani simgeleri kullanıp da bu işi başarabildiği her izlediğimde farklı tatlar alıyorum ben bu filmden.o kadar doğru noktalara eğilmiş ki kıskanıyorum.bu filmi ben çekmeliydim.
juliette lewis i 28 kasımda turkıyede gormek benı gercekten heyecanlandırıyo harika bi film kesınlıle izlenilmesi gerek gercekten kurug muhtesem tebrikler!:..
Puanı gerçekten nie bu kadar az anlamadım.Film o kadar guzeldi ki bi ara hiç bitmesin dedim...Arkadaşlar burdaki yorumlara bakmayın film gerçekten süper izlemeyen warsa alsın, indirsin ama izlesinn..
işte yine tarantino'nun ucundan tuttuğu filmlerden biri benim en favori aksiyon filmlerinden gerçekten harika tekrar tekrar seyredilebilir ARşivlik bir film.
Adeta bir vahşi hayvan gibi öldürmeye doğuştan programlanmış birer katil doğanlardır. Birer seri katildirler bu iki manyak, psikopat aşık…böyle bir partnerle bunu isterdim..