Katil Doğanlar
3,9

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

30 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Kıyak bir medya eleştirisi...
Chev
Chev

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
tarantino nun da etkisiyle gzl bir film olmuş
reedsternberg
reedsternberg

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Film bir harika:))hiç alışık olmadığımız sahne çekimleri,orjinal görüntüler farklı bir konu ile güzel bir tarantino yapımcılığı izlenmesi şiddetle tavsiye edelir:)gerçekten tarantino dan izler taşıyo:))Filmin tek eksisi ise fazla miktarda cinsel sahneler:)
e-dione
e-dione

5 Aralık 2005 tarihinde eklendi
insanları bu kadar eleştirirken kullanılabilecek en zor dili yani simgeleri kullanıp da bu işi başarabildiği her izlediğimde farklı tatlar alıyorum ben bu filmden.o kadar doğru noktalara eğilmiş ki kıskanıyorum.bu filmi ben çekmeliydim.
beck31
beck31

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
juliette lewis i 28 kasımda turkıyede gormek benı gercekten heyecanlandırıyo harika bi film kesınlıle izlenilmesi gerek gercekten kurug muhtesem tebrikler!:..
cihanayger
cihanayger

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
psikopatlık son haddinde bir aşk hikayesi anlatılıyor filmde ama değişik şeyler üzerine kurulmuş bi aşk hikayesi gerçekten güzel bir film... 10
Jet-Li-2
Jet-Li-2

18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Puanı gerçekten nie bu kadar az anlamadım.Film o kadar guzeldi ki bi ara hiç bitmesin dedim...Arkadaşlar burdaki yorumlara bakmayın film gerçekten süper izlemeyen warsa alsın, indirsin ama izlesinn..
rradikall
rradikall

9 Aralık 2004 tarihinde eklendi
işte yine tarantino'nun ucundan tuttuğu filmlerden biri benim en favori aksiyon filmlerinden gerçekten harika tekrar tekrar seyredilebilir ARşivlik bir film.
erguvenmurat
erguvenmurat

6 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
İnsanları kötü yapan şeyin sadece "hayat" olduğunu gösteren bir film. Herkes izlemeli.
easlan1980
easlan1980

18 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
dün tvde seyrettim kesmişler üstüne üstlük birde dandik dublaj yapmışlar.altyazılı seyreddin bence.
A-C-A-B-
A-C-A-B-

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film.özellikle müziklerine hayran kaldım.çok farklı bir filmdi.
sinema
1 ziyaretçi
13 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Adeta bir vahşi hayvan gibi öldürmeye doğuştan programlanmış birer katil doğanlardır. Birer seri katildirler bu iki manyak, psikopat aşık…böyle bir partnerle bunu isterdim..
ofofofa
ofofofa

7 Şubat 2010 tarihinde eklendi
en sevdiklerimin içinde her zaman ilk 3te olabilecek film. çok etkileyici çok farklı.