Ruhların Kaçışı
4,3

kagitpilot
kagitpilot

12 Mart 2011 tarihinde eklendi
muazzam bir hayal gücü ve sevginin çok güzel bir şekilde anlatımı.
jjpwitter
jjpwitter

25 Haziran 2004 tarihinde eklendi
anlamıyorum.heralde bende bi sorun var.arka arkaya okudum ve sürekli şunu gödrm:"çocuklara öğretmekte....çocuklar güleblr mi....çocukların dikkati dağılır".yani eee?bunların ille de çocuklar için mi yappılması gerekio.yani ille de bi trftan çocukların mı düşünülmesi gerekilio.konusunu brz saçma bulmuşsun.o zmn sana yine bu siteddeki "ruhların kaçışı chihiro kabuslar diyarında" başlıklı yazıyı okumanı tavsiye ederm.o yazı belki de film de göremedklerini görmene yardmcı olablr.
MRAXM
MRAXM

1 Haziran 2010 tarihinde eklendi
insanoğlunun hayal gücü karşısında şaşırtan bir animasyon.harika.
pentatonik
pentatonik

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok büyüleyici bir filmdi bencede...büyülenmeyen adına üzülerek iyi seyirler...
onerdunay
onerdunay

23 Mart 2004 tarihinde eklendi
Gelmiş geçmiş en iyi animasyon filmi olduğu söyleniyor,allah allah neymiş bu ya.
miii-2
miii-2

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çoook güzel bana animeyi sevdirdi valla, izleyin
muena
muena

1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bu filme mükemmel diyenler sanırım hayatlarında ilk defa çizgi film izlemişler.Yönetmen hayal gücü iyi yansıtmış diyenler sanırım bunun çizgi film olduğunu unutmuş.

Kısacası tam bir vakit kaybı.Şirinlerin bir bölümünü bu filme tercih ederim
tayfuneryilmaz
tayfuneryilmaz

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
tek kelime ile "mükemmel" harika bir anime izlenmesini tavsiye ederim pişman olmayacaksınız
molokovellocet12
molokovellocet12

24 Haziran 2004 tarihinde eklendi
tek kelimeyle muhteşem!Zaten Hayao Miyazaki'den olan herşey muhteşem!Azım açık,salyalarım aka aka izledm!Prenses Mononoke'yi de büle izlemiştm.Hayal gücünün sınırlarını aşmak bu olsa gerek...Anime ve Manga severlerin kesinlikle evlerinde bulundurması gereken bir film!
hinata93
hinata93

28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Tek kalımeyle muthiş bi flim tekrar tekrar izlermek istıyor insan :D
serhatisci61
serhatisci61

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
millet film yapıyor ya hemde animasyon inanırmısınız gerildim filmi izlerken anime olduğu halde.. helal olsun bizde incik boncuklarla uğraşıyoruz bravo valla.. 10 verdim süper anime..
kuthmatar
kuthmatar

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Zombi filmi kapasitesinde olabilir. Üstelik başarılı da olur. Miyazaki nin küçük kız geleneğine uygun olarak bu da sevimli. İkiz cadılara çok güldüm. Bir anne o yaratıklardan iki tane doğuramaz bence. Yine çok güzel bir anime. Yine Miyazaki.
chichico
chichico

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok seviceğinize ve tekrar tekrar izlemek isteyeceğinize eminim :) film bittikten sonra yüzünüze kocaman bir gülücük yerleşecek :)
fernando-meto
fernando-meto

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten müthiş bir filmdi;dostluğu,hırsı,iyiliğin gücünü tam anlamıyla izleyice yansıtan Miyazakiyi takdir ederim .. :)
sargatanas
sargatanas

30 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Çizgi film önyargısı ve beklentisi ile izlenmemeli. Derin, mistik, etkileyici.