Ruhların Kaçışı
4,3

beck31
beck31

8 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Baştan söylüyorum gerçekten keşke her film böyle olsun demekten kendinizi alamıyorsunuz.Kesinlikle defalarca izlenesi, büyüleyici, ustaca bir yapım.Benzersiz bir anime.10/10
coolwater-2
coolwater-2

15 Eylül 2008 tarihinde eklendi
daha yeni izleme fırsatı bulduğum bir anime! gercekten cok güzel ve etkileyici! değişik bir dünyada gezmek istiyorsanız mutlaka izleyin, hiç sıkılmadan keyifle izleyeceksiniz!
xyster7
xyster7

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle izlediğim en iyi animasyon. içerisinde çok önemli duyguları barındıran bir yapım. sadece bir animasyon değil bitmesin istediğiniz bir masal gibi.. 10/10
ozghan57
ozghan57

10 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Fantastik aynı zamanda eğlenceli birkaç kez izlenebilecek türden oscarını haketmiş bir anime. Müzikleri de çok güzel. 9/10
greenfire19
greenfire19

25 Nisan 2008 tarihinde eklendi
gerçek bi hayal gücü ve mükemmel bir anime
ill-key
ill-key

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Harika,Eğlenceli,süper..Başarıları zaten nasıl bir film olduğunu söylüyor..Kesinlikle izlenmeli..
melikearabaci
melikearabaci

5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
tarzınız değil diye kötü yorum yapmanız gerekmez... ben anime sevmem ve sıkılmadan sonunu gördüğüm 2-3 animeden biri. anime severlerin kesinlikle seyretmesi gereken bir yapım 9/10
naked-soul
naked-soul

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çok başarılı ve baştan sona kadar _bir animasyona göre uzun olmasına rağmen_sıkmadan izlenebilen bir film. hayao miyazaki’nin hayal gücüne ve estetik zekasına hayran kalmamak elde değil.çok gerçekçi aslında bir o kadar da hayal...duygu yüklü ve her ne şartlarda olursanız olun olaylarla kişilere olan iyimser bakış açınız size saima açık bir kapı bırakacağının ispatı...9/10
emre-psycho
emre-psycho

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
filmin, bir animasyon film olarak, japon sinemasının en başarılı filmi olması bile takdire şayan bir durum...olağanüstü bir hayal gücünün oluşturduğu karakterler, mekanlar ve sürükleyici bir hikaye.. ’Toy Story’ filmi ile birlikte, bence tüm zamanların en iyi animasyon filmidir.. Ayrıca oscarda en iyi animasyon ödülünü de almıştır..
mitrandir-2
mitrandir-2

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
sanırım çok fazla şey bekledim aslında eğlenceli ve güzel bir filmdi ama bence dağınıktı biraz yan karakter gibi gördüğüm kişiler hikayeyi çok etkilemiş ve bu da bence filmi dağıtmış ve uzatmış yürüyen şato ile karşılaştırmak istemiyorum ama elimde değil kiilerin özellikleri hikayedeki rolleri birbirine çok benziyor ama yürüyen şato daha derli topluydu her ne kadar o da sona doğru biraz dağılmaya başlamış olsada miyazakinin hayal gücüne söylenecek söz hiç bir zaman yok ama tam olarak umduğumu bulamadım diyebilirim
korn9999
korn9999

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Uzun zamandır çocukluğuma duyduğum özlemi besleyen ve beni bu derece etkileyen bir film izleme şansım olmamıştı.Büyük küçük herkese şiddetle tavsiye ederim, zira nasıl başladı nasıl bitti anlamadım doğrusu.Özellikle film bitince başlayan şarkı oldukça güzel geliyor filmin üzerine, Miyazaki'ye teşekkürler..
kayku
kayku

8 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence iyi bi film.kafanızı dinlendiriyor.tam ailecek izlenecek bi film.özellikle küçük kızın "thank you" deyişleri çok tatlı.ama howl's moving castle bence daha güzel. :)
su006
su006

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bi film tebrikler
kuthmatar
kuthmatar

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Zombi filmi kapasitesinde olabilir. Üstelik başarılı da olur. Miyazaki nin küçük kız geleneğine uygun olarak bu da sevimli. İkiz cadılara çok güldüm. Bir anne o yaratıklardan iki tane doğuramaz bence. Yine çok güzel bir anime. Yine Miyazaki.
leventbenzer
leventbenzer

7 Mart 2007 tarihinde eklendi
animeye ilgi duyanlar ve "acaba hangi filmden başlasam anime izlemeye" diye düşünenler için müthiş bi başlangıç olacağını düşündüğüm film.