Vizontele
4,1

UmudoW
UmudoW

24 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Gittim, ve tek kelimeyle MÜKEMMEL buldum! Yılmaz Erdoğan'a da bu yakışırdı zaten. Gidemeyenlere şimdiden iyi seyirler!
6OK
6OK

28 Şubat 2004 tarihinde eklendi
bence çok güzel filmdi beğenmeyenleri anlıyorum çünkü gidenlerin büyük bölümü filmi tıpkı 1.si gibi bekliyorlardı yanibol kahkha ve de cem yılmaz ama film çok değinmese de bir dönemi anlatıyor ve tıpkı y.erdoğanın dediği gibi fazla o dönemden dolayı içinde fazla komedi olamazdı. Neyse herşeye rağmen bence çok güzel bir film şimdi merakla 3.sünü bekliyorum
kepce29
kepce29

9 Şubat 2004 tarihinde eklendi
FİLMİN SİYASİ YÖNÜ BENCE ÖNEMLİ DEĞİL.BUNU SORUN EDEN ARKADAŞLARA SÖYLÜYORUM CANLARINI SIKMASINLAR
Burakrises
Burakrises

30 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
hayatımda girdiğim ilk sinema filmi tabi o zamanlar 5,5-6 yaşındaydım filmin yarısında girmiştim babamla ben ve tabi o zamanlar aklımda kalan tek sahne çocuğun damdan düşüp ayağını kırması 10/10
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

5 Kasım 2004 tarihinde eklendi
Yaa olmaz ki yaa yine duygular şelale.... Çok duygusaldı. İlk filmdeki kahkaha bombardımanı bu filmde çok az koptu. Fakat yine de çok güzeldi.
sssselengedik
sssselengedik

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
köy eşrafınca deli ama belkide köyün en zeki bi taraftan da en saf en temiz adamı deli emin gibi bi karakterin türk sinemasına kazandırılması açısından we bunun yanı sıra 70li yıllarda insanların telewizyonla tanışmasıyla süre gelen olayları anlatması açısından son derece başarılı bi filmdir!!!!!yılmaz erdoğan'ın kelimeleri kullanmadaki üstünlüğü bu filmde kahkahalar eşliğinde görülmektedir ki bu kahkahalar filmin sonuna doğru hüzüne çewirir kendisini!!!!oranın insanları gibi nasıl elde bi wizonteleyle toprağa gömerse acısını filmde aynı şekilde yüzde bi gülümsemeyle o hüznü içimize gömer!!!!!!!
sulod
sulod

27 Şubat 2003 tarihinde eklendi
güzel bi film ancak Benim favorim Herşey Çok güzel OLacak
dinopis-2
dinopis-2

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
yılmaz erdoğan'lı, cem yılmaz'lı başarılı kadrosuyla sinema tarihimize geçen bir yapım. keşke ikincisi çekilmeseydi.
zerrinle
zerrinle

4 Mart 2005 tarihinde eklendi
değişik, alışık olmadığımız bir Türk filmi örneği olmuş. sonu da sürpriz bitti. yani daha başından sonunu kestirebileceğimiz bir film değil. kıyafetler, mekan, şive kısaca her şey filmin geçtiği zamanı ve yeri başarıyla yansıtıyor. herkese tavsiye edebileceğim, kimi zaman güldüren, kimi zaman hüzünlendiren hoş bir film. filmi meydana getirmede emeği olan herkesi kutlarım...
delicewatt
delicewatt

5 Şubat 2004 tarihinde eklendi
Film oldukça güzel erdoğan ve bütün ekibini kutlar yeni projelerde görmek isterim konu seçimi benim oldukça hoşuma gitti ama daha dramatik sahneler kullanılması gerekirdi diye düşünüyorum zira 12 eylül darbesi öyle sessiz sedasız yumuşacık bir süreç miydi? amagene de bu konunun işlenmesi bile bir adımdır.
onur-dersim
onur-dersim

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
zeki mürende bizi görecekmi?? harbidende güzel espiriler vardı..çok eylenceli bir yapıt olmuş. kesinlikle izleyinn
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
güldürmesini ve eğlendirmesini iyi biliyor Yılmaz Erdoğan ve BKM ekibi...
Demirtas
Demirtas

27 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Türk sinemasında kilometre taşlarında bir tanesi. defalarca izledim ama her seferinde büyük zevk aldım. İzlememiş olan yoktur herhalde. O yüzden tavsiye eymenin mamnası yoktur.
emreavcar
emreavcar

9 Kasım 2003 tarihinde eklendi
Tuuba, rahatlıkla izlenmesine karşın birtakım yönleriyle zayıf kalan bir yapım. Hikaye ilkine oranla biraz daha hafif. Bir dram- komedi yapmaya çalışmış Erdoğan, ancak iki türü filmin içine biraz dengesizce yedirmiş. Ayrıca filmin kurgu çalışmasıyla yılın en kötüsü olabileceğini de rahatlıkla söyleyebilirim (neden bir filmin her sahnesi birbirine kararma- açılma tekniği ile bağlanır ki?) Yine de herşeye rağmen izlemenizi tavsiye ederim. İlkine göre bir parça sönük, ama eli yüzü düzgün bir çalışma... (5/10)
widmark-2
widmark-2

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Evet Yılmaz Erdoğan ilk filminde azımsanmayacak bir başarı(her anlamda) elde diyor samimi,duygusal ve en önemlisi komik