Vizontele
4,1

handanunal
handanunal

8 Şubat 2004 tarihinde eklendi
Askeri TEK GÜVENCE OLABİLİR AMA O ZAMAN İNSANLARI KAŞININ ÜZERİNDE GÖZÜ VAR DİYE İÇERİ ATIYOLARMIŞŞ.AYRICA BU FİLM O DÖNEMİ ELEŞTİRMEKLE İYİ BİŞEY YAPTI .KİMSE O DÖNEMİ YAŞIYA N LAR DAN İYİ BİLEMEZ.
kenloach
kenloach

7 Şubat 2004 tarihinde eklendi
Bence şimdiye kadarki en iyi türk filmi değil,lütfen Eşkiya’yı unutmayın.
-Lord-
-Lord-

7 Şubat 2004 tarihinde eklendi
kesinlikle görülmesi gereken bir film DEÐİL.....
delicewatt
delicewatt

5 Şubat 2004 tarihinde eklendi
Film oldukça güzel erdoğan ve bütün ekibini kutlar yeni projelerde görmek isterim konu seçimi benim oldukça hoşuma gitti ama daha dramatik sahneler kullanılması gerekirdi diye düşünüyorum zira 12 eylül darbesi öyle sessiz sedasız yumuşacık bir süreç miydi? amagene de bu konunun işlenmesi bile bir adımdır.
sertif84
sertif84

3 Şubat 2004 tarihinde eklendi
DAHA İYİSİ YAPILANA KADAR DÖNEMİN EN İYİ FİLMİ
robo-tech
robo-tech

30 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Filmin açılışını çok sevdim ama devamında aynı sinemasal başarının devam etmediğini düşünüyorum. Bunun nedenide Yılmaz Erdoğanın, bir tiyatro oyunları yazarı ve yönetmeni olarak sinemaya kendini tam olarak adapte edememiş olmasından kaynaklanıyor. Film sosyal açıdan bir çok olayı anlatmak istemiş ama sanki hepsi bölüm bölüm parodiler olarak kalmış, hem olaylar hemde karakterler bir birine tam olarak bağlanamamış. Ama film tüm bu eksiklerine rağmen sıkmadan izleniyor ve sonu itibariyle de popüler filmlere göre farklı bir yerde durduğu kesin.
funlife
funlife

28 Ocak 2004 tarihinde eklendi
çok güzel komik ötesi
Mineccim
Mineccim

26 Ocak 2004 tarihinde eklendi
maalesef pek beğenmedim, çünkü konu ilkine göre çok hafif kaldı. Cem Yılmaz’ın olmayışı da fark ediliyor. Ayrıca sonu da çok sevimsiz ve anlamsız bitti, sanki üçüncüsü çekilecekmiş gibi filmin sonu havada bırakıldı. İlkinin rekorunu kıramayacağı için, üçüncüsü gelir mi bilmem! ayrıca DenizAkkaya’nın rolü o kadar saçma ve gereksizdiki, inanamazsınız.......... çok anlamsızir sahneydi ÇOK........ bir kaç yerde gülüyorsunuz, o kadar...... o da olsun di mi? :)
dvck
dvck

25 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Daha iyisini yapabilirlerdi. Yılmaz Erdogan tiyatro oldugu kadar sinemada basarili deil.
safari19051980
safari19051980

25 Ocak 2004 tarihinde eklendi
fim gerçekten çok güzel herkesin gitmesini tavsiye ederim
dreamboatcap
dreamboatcap

25 Ocak 2004 tarihinde eklendi
ben vale digglerin fikrine aykırıyım bir tek kişi oynamıyor diye osinemaya gidilmezmi hele bu türk sinemasıysa
tugruldonmez
tugruldonmez

25 Ocak 2004 tarihinde eklendi
ilk filme cem yilmaz oynuyor diye gitmistim...bu filmde oynamadigina gore bosu bosuna parami ve vaktimi harcamama gerek yok..eger tvde denk gelirse belki izlerim
buhran8
buhran8

24 Ocak 2004 tarihinde eklendi
SELAMLAR. UZAK FİLMİ FRANSADA 14 OCAKTA GÖSTERİME GİRDİ TAM 49 SALONDA (TÜRKİYEDE 6 SALONDA OYNAMIŞTI.) İLK HAFTA 230.000 DOLAR HASILAT İLE 17. SIRADA .BU ÇOK BÜYÜK BİR BAŞARI DAHA ÖNCE HİÇBİR TÜRK FİLMİ FRANSADA BÖYLE BİR BAŞARI ELDE ETMEDİ.(YANILIYORSAM LÜTFEN MESAJ ATIN) BEN TÜRK FİLMLERİNİN SADECE ULUSAL DEĞİL, ULUSLARARASI ALANDA DA BAŞARILI OLMASINI İSTİYORUM, BU NEDENLE UZAK FİLMİNİN BAŞARISI ÇOK ÖNEMLİ SANIRIM ŞUBAT AYI İÇİNDE A.B.D.'DE GÖSTERİME GİRECEK ORADA DA BAŞARILI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM DARISI DİĞER TÜRK FİLMLERİNİN BAŞINA. MEDYANIN YURT DIŞINDA GÖSTERİLEN TÜRK FİLMLERİ İLE İLGİLİ HABERLERİ ES GEÇMESİ VEYA çOK AZ DEĞİNMESİ DE KENDİLERİNİN AYIBI BEN HİÇBİR GAZETEDE UZAK FİLMİNİN BAŞARISINI OKUMADIM. BU BİLGİYİ DE İNTERNET ÜZERİNDE YABANCI KAYNAKLARDAN ÖĞRENİYORUM.
timucinkoprulu
timucinkoprulu

24 Ocak 2004 tarihinde eklendi
FİLMDE CEM YILMAZ ARAYAN TİKİLER İSTERLERSE GÖSTERİSİNE GİDEBİLİRLER YA DA CDSİNİ ALIP İZLEYEBİLİRLER.BENCE İZLENMESİ GEREKEN BİR FİLM.BEN BEĞENDİM VE GİTMENİZİ TAVSİYE EDERİM. ÖZELLİKLE TUUBA İLE DELİ EMİNİN VEDA SAHNESİ BİRÇOK KİŞİNİN GÖZLERİNİ YAŞARTTI. ÖZELLİKLE İKİ SOL FRAKSİYON ARASINDA MÜCADELE DE ÇOK KOMİKTİ. DARBE YILLARINA İLGİNÇ BİR BAKIŞTI AMA ANLAMAYAN OLABİLİR BUNLARI.ONLARA TAVSİYEM BU AKŞAM POPSTAR ELEMELERİ VAR ONU İZLESİNLER:)İYİ SEYİRLER.
ugureryilmaz
ugureryilmaz

24 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Bu ne abı HErkes fılmı Katletmıs Bence cok cok guzel bı fılm Gıtmeye deger Cok eglencelı..Yalnız fılmde tek sıkayetcı oldugum konu Sonun un her zamankı gıbı huzunlu bıtmesı ılk fılmdede boyleydı Cok cok eglencelı komık Gıdıo Abı sonunda Habıre mılletı Huzunlendırıyolar :))