000alper
23 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Son dönem Türk Filmlerinde Deniz Akkaya,Tuba Ünsal,Yeliz Yeşilmen gibi mankenlerin yer alması utanç verici.Televizyonda zaten,ister istemez,burnumuza sokulan hanım kızlarımız! izin verse de rahat rahat film izlesek.Ben biraz da bu isimler yüzünden Türk filmlerine gitmiyorum.
Bu filmi beğenmedim çünkü sigarayı ekranlarda göstermek suçtur. Filmler, diziler topluma bi nevi ayna işlevi görüyür. Ve bu film toplumu kötü etkilediğini düşünüyorum. Bu filmi şikayet ediyorum. spoiler:
ya ben anlayamıyorum..birşey çok tuttuysa yada begenildiyse illa dewamını yapmak mı gerekiyo, tadında bırakınca olmuyo mu yani..çok kötü olmuş işte, koskoca BKM kadrosundan bu çıkmış..onlar için çok büyük zaman kaybı, tabii izleyenler içinde..yazıkk..çok yazık..
Vizontele iyi bir film olabilir ama Amerikada oynatılacak kadar da büyük bir film değil.Ama yine de Warner Bros un ilgisini çekmişse denemekte bi zarar yok.Ancak fazla ilgi almaması olasılığını fazlaca göz önünde bulundurun.