Gün Doğmadan Önce
4,3

Hasan AD
Hasan AD

4 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Boşa harcayacak 1 saat 40 dakikanız varsa bile izlemeyin. Böyle saçma bir film. Bu filme harika diyenler film nedir bilmiyorlardır ya da hayatlarında hep böyle boktan filmler izlemişlerdir.
fazileterdem
fazileterdem

8 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Mükemmel bir seri. Devamı gelir mi bilmiyorum ama tadı damağımda kaldı. Filmler o kadar güzel işlenmiş ki yaşıyorsunuz sanki, içindesiniz filmin. İnsana çok şey katıyor. En kötü tarafı film bittikten sonra gerçek hayata dönüş çok zor oluyor. "Before Sunrise" ve "Before Sunset" mutlaka izlenmeli.
kamu-han
kamu-han

6 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmin yorumlarını okuduktan sonra beklentilerim çok yükselmiş olmalı ki umduğumu bulamadım. güzel bir film ama başyapıt olduğu söylenemez. her şeye rağmen izlemenizi tavsiye ederim
Haykoo
Haykoo

19 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Guzel bir ask filmi estetik görünümü olsun başrol uyumu olsun ara ara sıksa da izlenir film izleyince insanın viyanaya gidesi geliyor
milla945
milla945

24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel
yalnız kalplere ilaç gibi gelecek çok sıcak bi film
hiç bitmesini istemiyceksiniz
we kesinlikle hayatınıza birşeyler kattığını hissedeceksiniz
julie delpy we ethan hawke kusursuz oyunculuklarıyla sizi büyüleyecek
kaçırılmayacak 10/10 bi film
nightmareato
nightmareato

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika.. siddetle tavsiye edilir
haktan-cenkmy
haktan-cenkmy

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
inanılmaz bir olaylara hakimiyetle ve konuşmaların verdiği rahatlıkla filmi izleyeceğinizden eminim. film 5 sene önce de izlemiştim ve bana gene aynı duyguları yansıttı.ilişkiler açısından çok ustaca yazılmış replikleri çok duyucaksınız . hertürlü ilişkiden verilen çok iyi gözlemlere de tanık olucaksınız. filmi bir daha izlememin nedeni elimde devamı olarak yapılan before sunset olmasıydı. çok hoş bir film. sevgilinizle ya da arkadaşlarınızla zevkle izleyeceğinizden eminim. ama kesinlikle orjinal olrak izlemenizi tavsiye ederim.dublajları o kadar beğendiğimi söyleyemem. iyi seyirler...
sshernoran
sshernoran

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
izleyin,izleyin,izleyin... hadi ya ne duruosunuz!!!!!!!!
Şiyar Boğa
Şiyar Boğa

31 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Filmi genel olarak çok beğendim. Sahneler, diyaloglar, atmosfer o kadar ince detaylarla kurgulanmış ki adeta Viyana sokaklarını hissediyorsunuz. İki kişinin birbirini tamamlaması, keşfetmesi..vs diyebiliriz..
Ediz Deniz Z.
Ediz Deniz Z.

19 Haziran 2015 tarihinde eklendi
Gerçekten duygu yüklü, insanın ruhuna dokunan ve içini ısıtan bir film. Basit ama hepimiz duymak istemediği sıradan hataları seyirciye aktarmaları etkili olmuş. Birbirlerini sevmeleri, güvenmeleri ve dürüst olmaları bir ilişki de bu öğelerin ne kadar gerekli olduğunu gösteriyor ki zaten filmi de çekici kılan şeylerden bir tanesi de bu.
muhit15
muhit15

18 Eylül 2008 tarihinde eklendi
arkadaslar benim seyrettigim en muhtesem ask filmlerinden birisi.onemli olan kadronun genisligi degil .senaryonun ve oyuncularin o aski bize hissettirebilmesi ki bu film bunu en iyi yapan filmlerden. begenmemek etkilenmemek imkansiz.nekadar zorda olsa ,keske bende boyle bir ask yasasam dedirtiyor. kesinlikle izleyinnnnn....
goklerdeen
goklerdeen

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Aşka dair çok güzel bir film... Diyaloglar ve konusu itibarı ile üçüncu bir kişi olarak filmin içine dalıp gidiyor insan...
ba-92
ba-92

16 Nisan 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle muhteşem.o kadar sıcak ve entellektüel bir aşk hikayesi ki sizi ilk sahnesinden itibaren içine alıp viyanaya götürüyor.