Gün Doğmadan Önce
4,3

jamesbond-2
jamesbond-2

11 Mart 2013 tarihinde eklendi
Güzeldi özellikle finaliyle ama çok diyalog var ve yer yer akıcı olmaktan uzaklaşıyor fakat izlemeye değer
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

2 Eylül 2012 tarihinde eklendi
Başından sonuna kadar bir an olsun susmayan iki karakter var ve evet film bu haliyle fazla geveze.Diyalogların büyük bir kısmı doğaçlama tahminimce ama bu kadar beğenenlerin yere göğe koyamadığı bu diyaloglar iki genç insanın hayat ve ilişkiler üzerine sıradan genel-geçer tespitlerinden fazlası değil.Bu tarz bir yapıma göre de süresi fazla uzun ve hem bir süreden sonra kendini tekrar etmesi,hem de bir an bile susmaması sıkıcı olmaya başlıyor.Özellikle altyazılı izlemek baş döndürücü olabilir bir andan sonra.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
ilişkiler üzerine uzun uzadıya var olan diyaloglar izlerken sıkabilir fakat zaten filmin en önemli özelliği de bu diyaloglarda gizli. hızlı bir film değil bu yüzden diyaloglar hayata ve ilişkilere dair yorumlar içerisinde yavaş ve sakin bir şekilde ilerliyor. 7/10
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

8 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Dialoglarıyla kendini izlettiren bir film..Bunun dışında uzun uzun sekansları var ve müzik eksikliği hemen hissediliyor.Ancak kadın-erkek ilişkilerine dair eleştiriside var.Tabi bu eleştiriyi sadece çiftin dialoglarıyla anlıyoruz,herhangi bir sahneye süslenmiş değil.yani film ardı ardına gelen muhteşem dialoglara sahip...Bir filmde sizin için sadece dialog önemliyse ve hollywood romantizminden sıkıldıysanız iyi bir tercih olabilir.7/10
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten hoş ve farklı bir öyküye sahip. Sadece bir gün geçirebileceğini bilerek aşkı yaşamakHepimiz birbirimizin şeytanı ve meleğiyiz...
throughout
throughout

19 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Filmin ilk 45 dakikası oldukça akıcı ve hoş.. başrol oyuncuları son derece uyumlu ve başarılı.. ama sonrasında artık yavaş yavaş tekrara başlıyor film.. ayrıca birkaç kez de sapkın diyaloglar geçtiği için filmin yarısından sonra olumsuz düşüncelerim daha da arttı.. fakat final ile filmi tekrar toparlamayı başarmış yönetmen.. finali güzeldi.. sonuç olarak bence abartıldığı kadar iyi bir film değil ama tabiki kötü de değil.. özellikle venedik görüntüleri ve oyuncu performansları için izlenebilecek, güzel bir film before sunrise.. 7/10
Ahmet Büke
Ahmet Büke

29 Kasım 2022 tarihinde eklendi
iki kişlik aşk filmi ama sıkça sıkıyor. Sürükleyicilik iki kişi olunca zorlanıyor tabi. Oyunculuklar iyi..
fikriiye
fikriiye

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bence film gerçekten çok sıkıcı. Julie Deply gerçekten iyi bir iş çıkrmış ama Ethan Hawke bende o duyguyu hissettiremedi. ayrıca tüm film boyunca boş konuştu bence. Bu film bu kadar puanı hak etmiyor en fazla 10/6
meekcan
meekcan

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
o kadar sevemedim.film tam olarak etkileyemedi beni.iyi miydi evet ama mükemmel değildi...
Can Eyüp
Can Eyüp

19 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Romantik filmler izlemeyi çok seven birisi olarak nedense içine girmekte zorlandığım bir film oldu. Öncelikle başrol çiftimiz filmde kaç yaşını canlandırıyordu hatırlamıyorum ancak bana verdikleri his 18'li yaşlarda olan iki gençti. Doğal olarak biraz daha yetişkin gözü ile izlediğinizde size "liseli aşk" hissiyatını veren bir film oluyor. İzlediğiniz çağa göre aşırı değişkenlik gösterecek bir film olduğu kanaatindeyim. Bu filmi yirmi yaşından önce izlerseniz muhtemelen en sevdiğiniz filmler kategorisine alabilirsiniz anca yirmi beş yaş üzeri için iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum.

Filmin ütopik bir tarafı var, evet ve bu romantik filmlerde zaten sıklıkla karşılaşılan bir durum ancak bir gömlek daha bulutlar üstünde kalan bir film olmuş. Başrol erkeğin şımarık tavırları ve başrol kızın biraz donuk kaçan oyunculuğu ile çok iyi bir çift hissiyatı da alamıyorsunuz. Zaten devam filminde de bence buna iyi değinilerek çok da uyumlu olmayan bir ikili görüyoruz. Ben serinin üç filmini de izledim, bu da beğenmemiş olmadığım anlamına geliyor, en azından bir gün içerisinde üç filmi de izleyebilecek kadar sürükleyebildi beni ancak önerir miyim, sanmam.

Fazlasıyla diyalog olması da bir diğer rahatsız edici taraf, evet diyaloglar ilgi çekerse sorun olmayacaktır ancak genç aşıkların sohbetleri pek de ilgi çeken tarzda diyemem.
kamu-han
kamu-han

6 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmin yorumlarını okuduktan sonra beklentilerim çok yükselmiş olmalı ki umduğumu bulamadım. güzel bir film ama başyapıt olduğu söylenemez. her şeye rağmen izlemenizi tavsiye ederim
Haykoo
Haykoo

19 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Guzel bir ask filmi estetik görünümü olsun başrol uyumu olsun ara ara sıksa da izlenir film izleyince insanın viyanaya gidesi geliyor
Şiyar Boğa
Şiyar Boğa

31 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Filmi genel olarak çok beğendim. Sahneler, diyaloglar, atmosfer o kadar ince detaylarla kurgulanmış ki adeta Viyana sokaklarını hissediyorsunuz. İki kişinin birbirini tamamlaması, keşfetmesi..vs diyebiliriz..
goklerdeen
goklerdeen

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Aşka dair çok güzel bir film... Diyaloglar ve konusu itibarı ile üçüncu bir kişi olarak filmin içine dalıp gidiyor insan...