Taşıyıcı
4,2

miaska
miaska

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Hani bazı filmler vardır ikicisi çekilmeli diye bu filmin ikincisinin çekilmesi bence bu filmi gölgelemiş filme gelince çok güzel aksiyon dolu harika bir film...
sule-55
sule-55

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Jason çok sağLam oyuncu. Hızlı ve öfKeliden sonra 2. olarak tuttugum film taşıyıcı. ;)
Engin Yüksel
Engin Yüksel

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
serinin ilk filmi çok iyiydi 3,5/5
ismail7172
ismail7172

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Etkileyici bir kaç orjinal sahnesi var 10/8 derim basit hatalar olmasa daha güzel olurdu...izleyecek olanlar için şimdiden iyi seyirler . . .
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Fragmanını izlemeden filmi görenler daha fazla sevecekler.Bütün aksiyon sahnelerini fragmanına koymuşlar zaten.Aksiyon tutkunlarını memnun edecektir her şeye rağmen,gerisini değil.
potasyum
potasyum

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Araba sahneleri göz dolduruyordu,ama o kadar fazla abartılacak bir film olduğunu düşünmüyorum.
safetyqueen
safetyqueen

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Jason Statham ı çok severim ama bu film gerçektende çok abartılmış, sadece aksyon olsun die çekilmiş bi film bence..ayrıca Jason Statham hariç dier elemanların oyunculuğu kesinlikle berbat..benim fikrim budur!
muzur6
muzur6

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
tempolu bir filim ama abartı var.2.filme nazaran abartı az olsada genede var...
dinopis-2
dinopis-2

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
birkaç çok abartılı sahne olsa da izlenmesi gereken aksiyon filmlerinden
beti85
beti85

9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
soluksuz izlenebilecek bir film. aksiyon sahneleri çok güzel cidden. ayrıca ben müziklerini de çok beğendim.
cnksy
cnksy

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Tam gaz devam eden bir aksiyon filmi,klasik bir aksiyon filmi olmakla olmamak arasında kararsız kalmış olan bu filmde,Jason her zamanki gibi rolünü iyi kotarmış,ilk baştaki araba sahnesi hele ki son sahne emsalsizdi.Bazı sahneler hiçbir aksiyon filminde görülmemişken bazılarıda benzerlikler teşkil ediyor.İyi seyirler 7/10
blackinman
blackinman

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
serinin en iyisi....
rudeonerudeone
rudeonerudeone

4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
aksiyonu bol ve güzel bi filmdi...özellikle arabalrı sevenler için,fast and furious serisi falan gibileri,zevkli bi film...bolca araba kovalamaca falan var yani
atakanozruh
atakanozruh

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bence bu kadar yüksek puanı hak etmiyor. Fark yaratan bir aksiyon filmi görmedim. Vasat ve boş zamanlarda izlenebilir. 5/10
teenyoung
teenyoung