Kusursuz Yabancı
3,6

Fatih Kocaer
Fatih Kocaer

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
oyuncular birbirine oturmus olmasından ziyade final harika film izlenir kacırmayın derim ben 2. filmin cıkmasını isterim ama gorunus o ki su sıralar 2. film icin bi calıma haberi almadım saygılar 3-ben
cihangir-ozdemir
cihangir-ozdemir

29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Filmde gözüken herşeyin aslında öyle olmadığı sonradan ortaya çıkan filmlerden.

Çok iyi değil ama kötü hiç değil.
hilkayist
hilkayist

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmin sonuna göre içeriğinde ne saçma ve uyumsuzluk olan sahneler olduğunu anlıyorsunuz
farklı bir senaryo ortaya koymaya çalışmışlar ama falso..zaman kaybı..
nisay97
nisay97

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en berbat filmlerdendi, halle, wills ve ribbs bu filme ne için dahil olmşlar anlamadım, sırdan 3 oyuncu olsa daha iyi olur en azından film berbat ama oyuncular için izlenir zihniyeti doğmazdı, burdaki yorumlara rağmen oyuncular hatrına izledim, 10 üzerinden sadece 1..
1983gs
1983gs

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok matah bir film degil bence konusu falan sıradan olmuş pek beğendiğim söylenemez ama izleyin ...
head-to-head
head-to-head

4 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bence insanlar çok fazla eleştiriyorlar filmi.Tabiki Bruce Willis olduğu için ama artık olamaz the sixth Sense yıllar önceydi.Zaten Bruce Willisin senaryo üzerinde o kadar yön verecek bir şeyi yoktu.Biraz görüntü olsun biraz da film sükse yapsın diye oynatılmış belliki.Güzel senaryo güzel son güzel oyunculuklar.Ben sıkılmadım şahsen ve çok merak ettim sonunu.
rocketgirl-2
rocketgirl-2

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
büyük oyunculardan beklenmicek,sıkıcı bir flm.
ajmet
ajmet

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
hic yakismamis bruce willis e son derece gereksiz bir film
keremer
keremer

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle yetersiz bir film. hiç ama hiç beğenmedim diyebilirim. bruce willis çok pasif bu filmde. aslına bakarsanız lucky number slevin filminden sonra bruce willis’i böyle tarz olarak benzer ama hakikaten kötü bir filmde görmek hiç hoşuma gitmedi.
desiredesire
desiredesire

30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filmin gidişatı idare ederdi ama sonunda gösterilen flashbeck lerde filmden sahneler yoktu.Orası yanlış olmuş birkere.Hani Testere filminin sonunda gösterilen flashbeck lerle olay açığa çıkarya bunda öyle bişey yok.Eğer yapacak hiçbirşeyiniz yoksa evde tek başına çok canınız sıkılıyorsa izleyin derim .Ama yinede tavsiye etmem :)
melody-89
melody-89

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
fazla güzel diildi hele sonu şaşırtıcıydı tavsiye etmem
areano
areano

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bir cinayet ve katil kim..?birkaç ihtimaliniz oluyor..ama sırf farklı bir senaryo olsun diye sonuç abartılmış..vasat bence..
speedoas
speedoas

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence filmde hiç bişeyi tahmin edememeniz açısından sürükleyici ters köşe filmlerinden ama sürükleyici derken sürüklenme boyutunuzun iyi olmasınıda beklememek lazım.
nileylül
nileylül

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
valla uzaktan bakınca iiye benziyo ama hiçte öle deil..kadro ii dedim ama ....???...ben begenmedim...tam bi tv filmi anlicanız...sinemadan çıkınca unutulacak seviyelide....
hayriye-senturk
hayriye-senturk

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
başlangıçta klasik bir film gibi geliyor ama..sonunda çok iyi bir kurgu buluyorsunuz bence izlenmeye değerrr