Kızıl Ejder
4,2

hidalgoviggo
hidalgoviggo

13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Serinin 3.devam filmi olan Kızıl Ejder beni tam anlamıyla hayal kırıklığına uğrattı.İlk iki film olan Kuzuların Sessizliği ve Hannibal daki o muhteşem gerilimden bu filmde eser kalmamış.Hele ki Anthony Hopkins filmde neredeyse yok gibi bir şey çok geri planda kalmış.Bu da beni hayal kırıklığına uğrattı.Seriyi tamamlamak isteyenler bu filmi izleyebilir ama serinin en kötü filmi olduğu gerçeğini de göz önünde bulundursunlar.Puanım 10/6
muratbaloglu
muratbaloglu

3 Kasım 2002 tarihinde eklendi
Abi filim güzel!! ama daha güzel olabilirdi hiç kimsenin aklına gelmeyen bir filim her ne kadar beyenmeyenlerde çıksada bu filim izlenir sinemada seyredin olurmu kopya cdlerden seyretmeyin ve bu filmi seyretmeden ilk 2 filmi seyretmeyi unutmayın yoksa pek sevk almazsınız en azından sonundaki esbiriyi yakalayamazsınız
filmdenanlar
filmdenanlar

22 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bence serinin kuzuların sesizliğinin ardından 2. en iyi filmi.tabi oyuncu kadrosuna edward norton un katılması filme ap ayrı bir tat katmış.
storyofalonelyguy182
storyofalonelyguy182

13 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
gercekten cok güzel bi film red dragon ajanın cocugunu yakaladıgında ben bile irkildim
thebig-boss90
thebig-boss90

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bir filmde edward norton warsa ztn o film 8den aşağı olmaz film de çok güzeldi
memot
memot

8 Şubat 2004 tarihinde eklendi
mutlaka izlenmesi gereken bi film . . kuzularin sessizligi ve hannibal kadar güzell . .
metu2007
metu2007

15 Ekim 2002 tarihinde eklendi
Filmin çıkış tarihi hakkında fazla kötümser düşünmüşüm.Yukarıda 15 Kasım çıkış tarihi olarak verilmiş.
tubirik
tubirik

17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
hopkins müthiş bir adam. onu izlemek çok keyifli. ona nortanın eşlik etmesi de çok hoş olmuş. bence serinin en iyi filmi.