Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
4,7

HAtunun B
HAtunun B

31 Mart 2020 tarihinde eklendi
Merhaba, sinema ve dizilere dair eleştri,haber ve yorumların yapılacagı kaliteli ve seviyeli 4 yıllık 140 kişilik whatsapp grubumuz vardır. katılmak isteyenler 0543 419 88 50 nolu numaradan bana ulaşabilirler. Kurallar: kufur , cinsel içerikli paylaşım, saygısızlık yasak. 20 yaşından büyük kişiler kabul edilmektedir. din siyaset ve futbol konularında konuşmak ve paylaşım yasaktır.
shendrella
shendrella

8 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Muazzam ve harika ötesi bir kitabın yine muazzam ve harika ötesi bir şekilde beyaz perdeye uyarlanmasıyla oluşan, bizim dönemimizde böyle bir film çıktığı için şükretmemiz gereken bir BAŞYAPIT. Yıl 2019 yaşım 22 ve Orta Dünya yı bu şekilde hissettiren ve anlatan bir film daha çıkmamıştır karşıma. Büyük emek , mükemmel oyunculuklar ve mükemmel bir uyarlama. Tek kelime ile : MUHTEŞEM.
Hilal S.
Hilal S.

7 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
2009 yılında izleme fırsatı bulmuştum. Başı da sonu da izlenmeyi ve bu puanı almayı hak ediyor.
O dönemki teknolojiye baktığınızda etkileyici bir çok sahnesi var.
pembeoje
pembeoje

29 Aralık 2017 tarihinde eklendi
gerçekten her şeyiyle başyapıt bir film.. 3 serisi de ayrı ayrı efsane.. ama tabi 1. ve 3. serileri daha çok sevdim.. her şeyi geçtim arkadaşlık, dostluk kavramını çok iyi yansıtmışlar.. sam ile frodo arasındaki duygusal bağ çok etkileyici.. böyle bir filmde duygulanacağım hiç aklıma gelmezdi resmen ağlattı..
Amir Han
Amir Han

6 Temmuz 2017 tarihinde eklendi
3'ü bir arada çekilen serinin son bölümü duygusallığı ile önplanda oldu. Yüzüğün akıbetinin neticelendiği bu yapımda ki savaş sahneleri ve replikler yine hafızalarda kalacak cinsten.
Gokay
Gokay

5 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Çok beğendiğim ve sevdiğim filmlerden birisidir eğer izlemeyen arkadaşlar varsa kesinlikle izlesinler
Muhammed D.
Muhammed D.

21 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Öncelikle benim yaptığım gibi önce fılmini izleyip sonra kitabını okumayın önce kitabı okuyup sonra filmi izleyin öyle daha eğlenceli oluyor ben aptallık ettim bari siz etmeyin hayatımda böyle filim görmedim hele o gollum yok mu ah ah o nasıl bir şey batıl dış ama kitabın dan zevk almadım çünkü filmini izlemiştim eğer kitabını okuyup filmini izleseydim daha eğlenceli olurdu elimde olsa yüzüklerin efendi sini filmine dair ne varsa zihnimden saldırır dim filim 2001 2002 2003 yıllarında çekilmiş ancak farkı anmıyorsunuz yetkililer lütfen bu yorumu yayınların
Eren ç.
Eren ç.

30 Haziran 2015 tarihinde eklendi
bu filmin üstüne film gelmedi çünkü bu ayrı 1 ay içerisinde 6 kere izledim
sinema
1 ziyaretçi
14 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Film tarihinin en iyi kitap senaryo uyarlaması olan filmde gerçek hayattan kesitler sunuyor. Kim siyah o düşman, kim beyaz o dost. Filmin uzun versiyonunun izlenmesi izleyicide bir etki yaratacaktır. En iyi filmler listesine tepeden giren bu filmde her şey mevcut. Görsellik ve işitsel mekanizma harika bir şekilde büyüleniyor. Böyle bir seriyi ortaya çıkartan gerek yönetmen ve görsel sanat ekibi, gerek ise senaryo ve romanın yaratıcısı Tolkien alkışı fazlasıyla hak ediyor.
murat s.
murat s.

18 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Film gelmiş geçmiş en iyi kitap uyarlamalarında biridir. İzlenilebilir, eğlencelidir ancak öykünün beyaz ırkın zafer kazandığı ırkçı bir alegori olduğunu bilerek izleyin. Siyahın esmerin kötüyle, beyazın iyiyle eş tutulduğu dünyamızda uyanık olmak lazım, yoksa insan oluşturulan bu atmosferde farkında olmadan hayata bir adım geriden başlayabilir.
sinema.yorumcusu
sinema.yorumcusu

14 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Gerçekten yapılmış en iyi film serilerinden birisi. Mutlaka izlenmesi gereken bir film. Özellikle "Extended" versiyonu izlenirse romanıyla daha alakalı sahnelerin sinema için kesildiği anlaşılacaktır.
Tolga M.
Tolga M.

9 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Fazla söze gerek yok tek diyebileceğim MUTLAKA İZLEYİN FAKAT... Şöyle bir sorun olmuş ki LOTR dan önce HOBBİT çekilmeliymiş ben izlemeyenlere hobbitle başlayıp sonra bu seriye geçmenizi tavsiye ederim. LOTR daha eski olmasına rağmen efsanedir ama HOBBİT den daha iyi olsada hobbitde küçük düşürmeyin hobbit bu filmin başlangıcıdır yeni filmi HOBBİT 3 17ARALIK çarşamba iyi seyirler.
Furkan Y.
Furkan Y.

7 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Fazla söylenecek söz yok. Her zaman sıkılmadan izleyeceğim, keşke serisi devam etseydi diyeceğim ve her zaman arşivimin en üstünde yer alacak bir seri.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

17 Eylül 2014 tarihinde eklendi
böyle büyük ve büyüleyici bir seriye böylesi bir final yakışırdı 9/10
WanteD
WanteD

20 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Harika bir film fazla diyecek birşey yok izleyin ve keyfini çıkarın...