Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü: en yeniler yorumlar - Sayfa 4
Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
4,7
zafer-calayoglu
3 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
serinin son filminde tüm performansıyla sean astin (sam) görüyoruz ne olurdu bu adama yardımcı erkek oyuncuı dalında adaylık verilseydi. tarihin tek 12 oscar lı filmi olurdu koyamazmıydılar bal gibide koyarlardı ama sebebini bilmiyoruz ama ben hala onu 11 oscar alan tek film olarak görüyorum. çünkü diğer 2 film biri 15 adaylık diğeri (titanic) 13 adaylık koydular ve 11 aldılar ama bizim filmimiz 11 de 11 yaptık. ne güzel dimi herkes yazarken bizim diye sahipleniyor filmi yapılan film böyle olmalı izleyen herkes sahip çıkmalı bunu başarıyorsan zaten başarı gelmiş demektir. örnek türkieydeki 'babam ve oğlum' filmi gibi. herkese yorum ve puanlamalar için teşekkür ediyorum. veee 'for frodo' diyorum :)
harika bi film dünyada bundan güzel bi film çkelimmeiştir ve çekilmezde hher bir bölümünü en az 20kere izledim artık sözleri ezberledim yani bu filmi hala izlememiş varsa nediyim herkez izlmeli10/10
bence yanlış düşünüyosun bu filmi herkes beğendiği için beğenmedim ki öyle olsa herkesin hayran kaldığı avatarı yerden yere vurmam!bence beğenenler de sosyopsikolojik olduğu için beğenmediler.konu ve kurgu,görsellik,ses,süre,oyuncu kalitesi gibi birçok yönden çok iyi bi film olduğu için beğendim ve hala bu kadar iyisinin gelmediği düşüncesindeyim
cok abartıldığı için hayal kırıklığına uğradığım film,indiana jones filmleri bile daha fantastik.sosyo-psikolojik bir deney için çekilmiş bir film.insanlara süper dayatması ile insanlarında öyle zanettiği.
Gandalfın cesaret aşılaması herkese, Arwenin aşk için ölümsüzlükten vazgeçmesi, Samin Frodoya dost bağlılığı, Faramirin Eowen ile evlenmesi, savaşta ruhların yardımı, diğer ırklar... Muhteşemdi anlatımı, efektleri, oyuncuları :)) :)) :))
adamlar yapmıslar hella olsun 7 sene gecmesine rağmen hala büyük bir zevkle izliyorum dünyanın en iyi filmi bu olmalı..ama film ne kadar basarılı ise yapılan pc ps2 ps3 xbox 360 oyunlarıda o kadar basarısız