Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü: en yeniler yorumlar - Sayfa 7
Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
4,7
Josephy
30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Şu ana kadar yapılmış en iyi film, Yüzüklerin Efendisi serisini izlemeyen arkadaşlar bu filmi izlemeden bir daha film izlemesinler. Film izlemeyi bıraksınlar, böyle muhteşem bir başyapıt daha yok çünkü. Serinin tüm filmleri imdb 250 içerisinde, imdb sıralamasında ilk iki sırada yer alan Baba ve esaretin bedeli bu filmin yanından bile geçemez. Tüm serileri 10 üzerinden 10.
Bu film gördüğüm için çok şanslıyım. Geleceğe Dönüş ve Terminatorden sonra bir daha, izlerken beni iliklerime kadar etkileyecek başka bir film olamaz diye düşünüyordum. Ama yanlmışım. 10/10
Serinin tüm filmlerini hayranlıkla seyrettim ama bence en güzel film kralın dönüşüydü mükemmel hala daha izlemeyen varsa kesinlikle izlesin cok güzel harika bir film....:)
Sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi serisinin en iyi filmidir.Hala daha bilgisayardan açar izlerim.Ve gene aynı zevki alırım.Böyle bir film birdaha gelemez hala izlemeyen bir insan düşünemiyorum.
yorumlarda filmin tekrar gösterime girecegini duyanlar olmusta eger mumkunse bu haberı nerden aldıklarını ögrenebılırmıyım? lınk falan varsa buraya yazarsanız cok iyi olur .cunku bu haber benı de heyecanlandırdı:))