Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
4,7

hangman23
hangman23

4 Haziran 2009 tarihinde eklendi
al pacino,robert de niro ve kevin space nin oyunculukları çok iyidi ama filmi kurtaramamış.ama al pacino nun kevin space yi öldürdüğü sahne süperdi gerçekten bunu kabul etmek lazım.
HAMLET1980
HAMLET1980

16 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
sommers235 arkadaşıma tamımiyle katılıyorum bu film dünya sinamasının başyapıtıdır.hatta kitabını okuyan arkadaşlar varsa filmden daha kapsamlı olduğunu bilirler film zaten başlı başına 10 saat ve izleyiciyi içine alıyor ayrıca tolkienin diğer kitaplarıda filme çekilmelidir. ben bu filme yorum yaparken hiçbir bölümünü ayırmadan yorum yapıyorum. 10/10
frodo23
frodo23

16 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Sinema tarihinin en iyi filmidir kendisi :)
sinema
1 ziyaretçi
9 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
R0TK oyununu bile oynamanız gerek! Filmin içindesiniz resmen. Mükemmel bir oyun. Ama bölümler pek kolay geçilmiyor. Özellikle Sam ile örümcekle dövüşürken bir türlü öldüremiyorum, can bitiyor :D
proboryum
proboryum

15 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Yakın zaman da böyle bir filmin çekilebileceğini ya da kurgulanabileceğini zannetmityorum.
batuhan-demirkaplan07
batuhan-demirkaplan07

26 Mart 2009 tarihinde eklendi
bnce dünyadaki en güzel film 10/10 almassa başka hangi film alabilir pcde kayıtlı hergün sehretsemde sıkılmıyorum süper bişii
mstylmz61
mstylmz61

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
film hayatımda izledim en güzel filmm konusu oyunculukla bir başyapıt film 10 puanı tamamiyle hak eden bir film ...
thejoker-7
thejoker-7

18 Mart 2009 tarihinde eklendi
tarihin en güzel filmlerinden bir tanesi bu filme kötü denmez hayal ürünü fantastik filmlerden hoşlanmayanları hiç anlamıorum önemli olan gerçekçiliğin %100 olması diil önemli olan alabildiğin duygudur ve artık değişik filmler daha çok fantastik bilim kurgu şeklinde oluyor. Ian Mckellen ında dediği gibi 'yüzüklerin efendisi bir mitoloji, peri masalı, macera hikayesi. Hiç gerçekleşmemişti. Kalplerimizin bazı köşeleri dışında'
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
keske finaLde smigoL oLmeseydi... fawori kahramanimin atesLerde yanmasi cok canimi yakti...
steven-gerrard-61
steven-gerrard-61

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
tek kelime:SÜPER 10/10 vermiimde ne veriim başka söze gerek yok izlemeynler izlesin mutlaka serisini
ertugrul-kutlu
ertugrul-kutlu

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
bir tolkien hayranı olarak
gelmiş geçmiş en iyi film diyebilirim
hobbitleri ve silmarilion u da bekliyorum
belki onlar bu filmi geçebilirler
yoksa daha iyi bir filmin yapılacağını sanmıyorum
bu filme puan bile verilmemeli bence ayrı bir yerde duruyor
webaslan20
webaslan20

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu seriyi ayrı olarak görmüyürum bu filmleri 1 günde art arda izlesem sıkılmam cok etkileyici müthiş muazzam bu serinin bitmesi beni cok üzmüştü keşke 5-6 film yapsalardıda bazı gereksiz filmlere bile 6 film yapıyorlar tabi uzatılırsa etkisini kaybetme olasıgıda vardı
e-s-m-u-r-d-e-e

bence efekleriyle görsel bir şölen sunuyor hayatımın filmi 10 üzerinden 1000
satrankral
satrankral

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bu sinema tarihinin ulaşabileceği son nokta bundan daha ötesini hayal edemiyorum hayalgücünün sinema ile olan en son derecedeki buluşması