hgurgun82
7 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Sinema salonuna girdiniz ve filmin başlamasını bekliyorsunuz... Nihayet Film başladı veeee "aa" o da ne? Film arası gelmiş çatmış! Ve bir bakıyosunuz ki film bitmiş... Tek solukta denir ya işte tam öyle bir film. Özellikle satranç severlere öneririm!! Bence bu film izlenir... İyi seyirler...
güzel bir senaryo, güzel bir kurgu ve kendini ele vermeyen bir film. izleyenleri salondan memnun çıkmalarını sağlayacak bir macera-aksiyon. şiiddetle tavsiye edilir.
filmin sıradan olduğu fikri bendede var. artık herkes sıradışı , farklı filmler arıyor. bizzat bende öyle. mesela matrix, yüzüklerin efensizi, son kale ve bunun gibi kült filmler bekliyorsanız yanılırsınız. yılda bir veya 2 tane ancak böyle filmler çıkıyor artık. hatta sizlere farklı bişi ve animasyon tüür bir film severseniz şayet Robots isminde sıradışı bir animasyon film var. izleyin derim. kesinlikle kayıp balık nemo veya ice age gibi değil. adamlar hem görsel hemde konu olarak büyük bir başarıya imza attılar. izleyin gülmekten öleceksiniz.